Beskrivning

15ml
Nytt/oanvänt

50 ml kostar 495kr hos Kicks, säljer 15 ml

Denna trippelverkande, exfolierande enzymmask eliminerar aktivt döda hudceller och ger omedelbart en jämnare hudton med en strålande lyster. Exfolierar huden på tre nivåer med hjälp av AHA-syra, pumpaenzymer och fina kristaller av aluminiumoxid. Jämnar ut hudens textur, främjar cellförnyelsen samt slätar ut fina linjer och rynkor. Perfekt för en trött och livlös hud. Berikad med vitamin C som ger huden en extra lysterboost och lämnar huden med en klar och fräsch finish. Passar alla hudtyper.

Applicera ett tunt lager på rengjord hud. Massera varsamt i cirkelrörelser med fuktade fingertoppar för att exfoliera med det mikropolerande aliminiumoxidpulvret. Låt verka i 3-7 minuter beroende på hudkänslighet och låt alfa-hydroxidsyran och enzymerna arbeta. Skölj noggrant. Använd en eller två gånger i veckan. Denna produkt innehåller en alfahydroxidsyra som kan öka hudens känslighet mot solen och särskilt risken för solbränna. Använd därför solskyddsfaktor innan direkt solexponering, då solen är som starkast.

Samfrakta och försöker alltid hitta billigaste eller bästa fraktalternativ till er. Kolla gärna mina andra annonser också :) om ni vill jag ska samfrakta och det tar längre än de dagar som angetts av Tradera som är max 7 dagar, så kan vi kommer överens att avvakta o vänta in så ni slipper betala dyra fraktkostnader och jag kan samfrakta allt Säg till isåfall :)
Säg till om du vill byta till DHL eller DB Schenker det inga problem alls :-)

Objektnr 631286013

Visningar 69

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 9 maj 21:33

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask, 15ml, nytt/oanvänt, värde: 148kr

Ledande bud

|

39 kr

Slutar om

ChristinaWrba

Katrineholm, Sverige

5.0

ChristinaWrba

Verifierad

Toppsäljare

394 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?