Beskrivning

?UV-sterilisering? Toalettlampa med hög intensitet rengöring, utrustad med ultraviolett ljus, när du lämnar kommer LED-lampan att stängas av och den kommer automatiskt att börja desinficera. Det kan döda nästan alla bakterier på toaletten, hålla din skål ren och säker och effektivt skydda din hälsa.

?18 tillgängliga färger? När du slår på toalettljuset, tryck kort på strömbrytaren för att justera RGB-färgen och växla mellan 18 olika färgbelysningslägen. Du kan också välja automatiskt slumpmässigt läge för att göra det lättare och snabbare att hitta rätt färg, vilket är trevligt.

?Uppladdningsbart batteri? Denna toalettlampa drivs av 600 mAh batteri, behöver inte byta ut batteriet, ladda bara USB-laddningskabeln när batteriet tar slut (paketet innehåller USB-laddningskabeln) Denna toalettnattlampa kan hålla i minst 20 dagar efter fulladdning kan användas kontinuerligt. Detta sparar energi och pengar.

?Automatiskt givarsystem? Om du går in inom 4 meter från toalettens LED-lampa kommer rörelsesensorn att automatiskt upptäcka och aktivera toalettens nattlampa. Sensortiden är 30 sekunder medan detekteringsvinkeln är 120 grader. Det stängs av när du lämnar rummet. Det är bekvämt för någon som står upp på natten, särskilt bra för barn och äldre.

?Lätt att använda? Perfekt för alla typer av toaletter, kroken är flexibel, du kan hänga den på valfritt formföremål. Tryck bara på knappen i ungefär 3 sekunder för att slå på den och tända toaletten på natten. LED-lampan på armens ände är vattentät, lätt att rengöra och bekväm att använda. Lätt att installera och passar i varje toalett, hus, hotell, restaurang, kafé etc.

Objektnr 632527763

Visningar 28

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 6 jun 19:07

LED-toalettbelysning med UV-desinfektionsbelysning, uppladdningsbar toalettbelys

Pris

149 kr

Antony6

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

239 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?