Beskrivning

?Fällbar 4000V elektrisk flugsmugg?: Från 4000 V kan nätverket för denna elektriska flugsmugg utveckla en hög spänning. Döda insekterna effektivt. Till skillnad från andra elektriska myggmassor, kan denna flugsmidra vikas upp. Mer bekvämt och platsbesparande.

?Perfekt fångstdesign?: Speciell ansiktsdesign är för perfekt anpassning till väggar, bord etc. Den kan användas för att fånga och döda insekter med stor sannolikhet att träffas.

?Starkt UV-ljus med två former? : Inte bara en flugsmugg utan också en insektsfälla, har en krok och kan också vikas. Oavsett om det är på väggen eller på skrivbordet, kan den elektriska locka myggor väl och döda dem effektivt. UV-lampor kan också bytas till LED-lampor som kan användas som belysning.

?Med litiumbatteri med 1200mAh kapacitet electric electric Den elektriska flugmaskinen är utrustad med ett 1200mAh litiumbatteri med hög kapacitet. De håller länge och kan laddas flera gånger.

?2 täta lager skyddsnät?: Till skillnad från andra flugfladder har 2 skyddsgaller en tät design. De främre och bakre oladdade näten hindrar barn från att få en smärtsam elchock.

Objektnr 632077933

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 18:16

Elektrisk flugsoppare 4000V fluglappers Fällbar insektsfälla Flugfångare med 120

Pris

199 kr

Antony6

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

242 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?