Beskrivning

🍨 Artikelnamn: Plastmattor Tvättbara Torkbara uppsättningar av 4; Artikelstorlek: 43 x 28 cm; Artikelfärg: Genomskinlig, underlägg av plast, tvättbar, torkbar, vattentät, oljebeständig, lättare att rengöra och snabbare att torka. Lämplig för användning i hemmet och restaurangen, skyddar bordsskivorna effektivt torrt och rent.

Säkerhetsplast och passform för alla stilar: Tvättbara bordsmattor är gjorda av pp-plast, är giftfria och luktar inte konstigt, hållbart och flexibelt, har en hård konsistens och är inte lätta att deformera eller riva. Tillgänglig under lång tid, kan tjäna dig länge. Alla hörn på den torkbara bordsmattan är runda, repa inte din hand. Mjölkigt genomskinliga bordsmattor kan användas i vilken middag som helst på alla festivaler.

🍰 Inte mögel och snyggare: Till skillnad från andra mattor är våra bordsmattor gjorda i ett stycke. Icke-blekning, icke-färgning, vatten- och oljebeständig, halkfri, tvättbar och torkbar lättare att rengöra och snabbare att torka perfekt för daglig användning.

Lättare att rengöra och snabbare att torka: Ingen maskintvätt krävs. Dessa genomskinliga matta är placemat och flexibla, enkla att rengöra och torka snabbt. Du kan rengöra den fuktiga svampen, de fuktiga trasorna eller direkt under ljummet vatten. Använd inte varmt vatten. Använd inte en vass borste för att rengöra. Lämplig för daglig användning.

🎂 Brett användningsområde: Genomskinliga bordsmattor kan användas som bordsmattor i köket, på soffbord och som skrivbordsskydd. De kan också användas under en skål för sällskapsdjur för att förhindra att mat och vatten rinner ut på golvet. Använd under en blomkruka på golvet eller på fönsterbrädan för att undvika repor. Kan användas som bordsmatta i hantverk.

Objektnr 632078030

Visningar 46

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 18:17

Placemats Washable Wipeable Set of 4 43X28cm Plastic Waterproof Oil-Resistant Ta

Pris

129 kr

Slutar om

Antony6

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

242 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?