Beskrivning

Ny vara.

Rekommenderat pris 1600kr

TOUYAKO LED neonremsa antar sidoljusemitterande design, ljusområdet är 120 grader, utrustad med högkvalitativt 2835 (SMD) chip, är en ljus och känslig ljustyp som inte kan se ljuspunkten ens på nära håll, ljuset är mycket mjukt, ljusare än vanligt LED-remsljus. Ingångsspänning 200~240V

APP + TOUYAKO Neon Strip stöder både APP och fjärrkontroll med 24 tangenter. Skanna QR-koden på nätadaptern för att ladda ner APP med din mobiltelefon, använd APP för att styra dina neon LED-lampor och ändra den till miljontals färger. Den inbyggda mikrofonen ser till att LED-lamporna ändrar färg med den omgivande musiken, vilket gör det enkelt att skapa en feststämning.

Högkvalitativt material
Interiören är gjord av högkvalitativt chip 2835 (SMD), utsidan har en högkvalitativ och hållbar IP65 vattentät rörbeläggning (kan användas utomhus), mjukt silikonmaterial, du kan enkelt böja det till formen du vill.

Omfattande förpackning
Ingen tejp på baksidan av denna neonremsa! Du kan använda plastklämmor och skruvar för att fästa den. (Strömförsörjning, kontroller, plastklämmor ingår redan, behöver inte köpas separat)

Multifunktion
Applikation för flera scener kan användas både inomhus och utomhus. Installationen av raka linjer och kurvor är helt upp till dig. Perfekt för neonskyltar och styling! Rekommenderas för att dekorera exteriör och interiör belysning, bokstäver och skyltar

Objektnr 632389055

Visningar 16

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 5 jun 09:39

NY LED Neon Strip RGB 230V 16 färger 10M utomhus vattentät inomhus utomhus APP

Pris

449 kr

EliteDeals

Staffanstorp, Sverige

5.0

EliteDeals

Företag

45 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?