Beskrivning

Denna härftiga radiostyrda ”legobil” är en ny oanvänd produkt och har ett rekommenderat pris på 1300kr


Produktbeskrivning:

BeHOWL teknologiblockbilen är tillverkad av högkvalitativa och högprecisionsmaterial, bestående av 1200 delar och är utrustad med detaljerade monteringsanvisningar.

Denna röda F11-racerbil har ett väldigt coolt utseende, utrustad med simulerade stötdämpare, racingdäck, ett länkhjul, en cool bakvinge och utsökt kaross. Utrustad med en servomotor, en L-motor, ett 2,4G litiumbatteri och en fjärrkontroll.

Du kan styra bilkörningen via fjärrkontrollen, eller så kan du styra bilkörningen via appen, och du kan även programmera.

Ge dig och dina barn en intressant monterings- och körupplevelse.

Säkerhetsvarning Varning!
Kvavningsrisk. Små delar.

Funktioner och detaljer:
Fjärrkontroll och APP-kontrol
BEHOWL Remote Control Technology-fordon stöder två lägen, fjärrkontroll och APP-kontroll, som är enkla och lätta att använda. För APP-kontrollläge behöver du bara ladda ner applikation och ansluta till din mobiltelefon via Bluetooth.
I appen kan du även justera bilens hastighet, programmera den och njuta av allt kontrollroligt.

Kraftfull prestanda och uppladdningsbart batteri
Denna tekniska bil har två högpresterande motorer och ett uppladdningsbart litiumjonbatteri, som kan ge den bästa körtiden. USB-kontakt, lätt att ladda, kan ge dig eller barn obegränsad montering och kontrollglädje. Fjärrkontrollen kräver 2 AAA-batterier (ingår ej)

Denna produkt är gjord av miljövänlig ABS-plast.

Denna racerbil har ett klassiskt rött/svart färgschema. Den innehåller många realistiska detaljer och funktioner, speciellt några små detaljer som är väldigt vackra. Den är utrustad med simulerade stötdämpare, racingdäck, ett länkhjul, en cool bakvinge och utsökta karosser, vilket gör den till en cool bilmodell.

Objektnr 630641873

Visningar 85

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 12:25

Radiostyrd F11 racingbil byggstenssats fjärrkontroll lego app 1200 delar legobil

Pris

499 kr

EliteDeals

Staffanstorp, Sverige

5.0

EliteDeals

Företag

45 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?