Beskrivning

Choklad. Mer av det goda, av konditormästaren Jan Hedh. Detta är originalupplagan...

Jan Hedh är landets främste chokladexpert med 35 års erfarenhet av ämnet! I sin nya bok Choklad presenterar han en mängd läckra recept på chokladpraliner av olika slag. Men här finns också delikata petits fours, läckra kolor, kompletta desserter, spännande glassbomber och eleganta tårtor. Du får tips om hur olika bär och frukter kombineras i praliner med skilda chokladsorter. Här finns praliner med nötter och mandel, med aprikoser och plommon, med hallon och svarta vinbär, med smaksättningar som chili och rosépeppar, flingsalt och citrontimjan, kanel, kaffe och teer av skilda slag. Du får lära dig att göra tryfflar med årgångschoklad och hur man bäst lyckas med likörpraliner. Ett avsnitt med grundrecept lär ut hemligheterna bakom de läckraste fyllningarna - hur man gör grundmassa till klassiska praliner, lena ganacher, smältande fondanter, luftiga mousser och läckra parfaiter och bavaroiser med choklad. Översiktliga scheman visar hur mycket choklad som ska tillsättas beroende på vilken choklad som används. Här beskrivs också grunderna när det gäller temperering av choklad liksom hur man gör de elegantaste chokladdekorerna. I ett inledningskapitel berättas om chokladens historia, om kakaobönor, om processer och råvaror och om chokladtillverkning.

Choklad vänder sig till såväl amatörer som proffs. Den är pedagogiskt upplagd och vackert illustrerad med Klas Anderssons bilder.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i mycket nära nyskick! Boken är generöst illustrerad med de läckraste fotografier i färg på alla läckerheter som berättas om i boken.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 280/220 mm
Ryggbredd ca 22 mm
Vikt ca 1255 gram
Sidantal 239
Författare Konditormästaren Jan Hedh
Foto Klas Andersson
Förlag Prisma
Språk svenska
Utgivningsår 2007 (andra upplagan)
ISBN 91-518-4847-1

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 73 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DAGAR EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 631545677

Visningar 49

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 19:24

Choklad. Mer av det goda, av konditormästaren Jan Hedh

Utropspris

|0 Bud

95 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 963 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?