Beskrivning

Kakatlas – världens godaste kakor, Ann-Sofie Borglund, Linda Grönqvist och Linda Svensson

Att gå på kondis och äta kakor är mycket populärt. Men varför inte baka själv? Nu är boken här: Kakatlas med recept från hela världen! Klassiker som danska wienerbröd och amerikanska brownies samsas med exotiska recept som moçambikisk banankaka, sydafrikanska muffins med tesmak, libanesiska mördegskakor med dadlar, grekiska vaniljkex, tyska kanelstjärnor och australiska rock cakes.

Alla bakverk - totalt omkring 60 recept - är illustrerade med läckra och inspirerande färgbilder i ny och fräsch formgivning. Kakatlas innehåller även små anekdoter om kakorna och de ingredienser som ingår.

Ann-Sofie Borglund är journalist med ett brinnande intresse för kakor och bakning. Linda Grönqvist och Linda Svensson är formgivare.

Den inbundna boken (kartonnage) med förlagets dekorerade skyddsomslag, där omslaget har samma dekor som bokens pärmar, är helt ny och i nyskick. Boken är mycket rikligt illustrerad med fina fotografier i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 258/218 mm
Ryggbredd ca 13 mm
Vikt ca 660 gram
Sidantal 109
Författare Ann-Sofie Borglund, Linda Grönqvist och Linda Svensson
Förlag Forum
Språk svenska
Utgivningsår 1997
ISBN 91-37-11202-3

Porto
: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 631543568

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 19:12

Kakatlas – världens godaste kakor

Utropspris

|0 Bud

110 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 963 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?