Beskrivning

Klassiska desserter på mitt vis av Magnus Johansson

Det finns få TV-kockar eller TV-bagare/konditorer som jag tycker är så trevlig, sympatisk och lågmäld, men ändå skickligt professionell utan att vara stöddig och självsäker, som Magnus Johansson (i alla fall i TV-rutan eller när jag undantagsvis träffat på honom i hans patisseri i Sjöstaden...) Att han är en av våra nu aktiva, stora mästare på området gör inte den här boken mindre attraktiv – tvärtom!

”Denna bok handlar om klassiska desserter, som jag tror många känner igen och tycker om eller rent av älskar. Du kommer också att få recept på några av Nobeldesserterna och en del av de desserter jag ansvarat för på Stockholms slott när jag var chefskonditor på Operakällaren. Vid de flesta statsbesök som kungahuset tog emot var jag ansvarig för desserterna. De flesta desserter går bra att göra dagen före. Låt dig inte avskräckas av tankar på stressiga-sista-minuten jobb. Du kan i lugn och ro ägna dig åt förrätt och varmrätt. Sedan är det bara att lägga sista handen vid desserten när den skall fram.” Konditormästare Magnus Johansson

Innehåll: glass, frukt & bär, klassiska desserter, tårtor, klassiska desserter på mitt vis.

Magnus Johansson har varit med och vunnit OS-guld i matlagning år 2000 med svenska kocklandslaget, han har ansvarat för många Nobeldesserter och gjorde desserten vid Alfred Nobels 100-årsminne.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Det finns en namnteckning på främre pärmens baksida. Boken är mycket generöst illustrerad med läckra fotografier i färg som får snålvattnet att rinna till...

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 277/235 mm
Ryggbredd ca 15 mm
Vikt ca 780 gram
Sidantal 132
Dessertkreatör Konditormästaren Magnus Johansson
Text Tomas Tengby
Foto Fabian Björnstjerna
Förlag ICA Bokförlag
Språk svenska
Utgivningsår 2007
ISBN 91-534-2687-5

Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 631429690

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 18:34

Klassiska desserter på mitt vis av Magnus Johansson

Utropspris

|0 Bud

140 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 963 omdömen