Beskrivning

BULLAR & BÅNG PÅ STÅLBOMS KONDITORI

av Lisa Lemke och foto: Magnus Carlson

Tryckt av Grafika.

Kartonnage i mycket gott skick.

Mycket svårfunnen.

The Soundtrack of Our Lives (TSOOL) låter oss följa med på en middag i Innsbruck där de möjligen blev serverade en riktigt bra Osso buco. Det är vad de tror sig minnas. Med stor sannolikhet serverades i alla fall en grym risotto!

Niklas Hjulström (Cue) berättar om hur familjen bilade till morföräldrarna på Gotland på 60-talet och hur han och systern turades om att sova på hatthyllan eller i den bäddade bakluckan!

Här bjuder även Louise Hoffsten på sin knäckemacka!

Kristian Harborg (Hoffmaestro) berättar hur han skär vitlök med rakblad, grillar salsiccia och gör köttbullar, allt efter inspiration från italienska maffia filmer!

Idén till kokboken föddes av Helen Stålbom i ett sätt att dokumentera alla konserter som ägt rum på Stålboms konditori i Falkenberg som årligen vuxit och blivit en återkommande tradition för många besökare och artister genom åren som Lisa Nilsson, Orup, Bo Kaspers Orkester, Lisa Miskowsky, Eric Gadd, Louise Hoffsten, Carl-Johan Vallgren, Hoffmaestro, Niclas Hjulström, Magnus Tingsek för att omnämna några!

-Ibland har vi förstås undrat vad vi är och vad det är vi håller på med. Nu råkar det omfatta både konditoriverksamhet och musik. Vårt musikkoncept heter i alla fall Bullar & Bång, säger Helene Stålbom

2011 började Helene arbetet med att förverkliga sin idé och ringde runt till ”våra” artister som medverkat och frågade om de ville dela med sig av något recept och kanske en liten story runt det. Resultatet blev 20 artister och deras egna recept plus 20 av konditoriets recept med massor av sköna dokumentärbilder.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 372700248

Visningar 2 331

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

BULLAR & BÅNG PÅ STÅLBOMS KONDITORI Lisa Lemke Magnus Carlson

Pris

350 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 250 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?