Beskrivning

Hagdahl á la carte. Ett urval redigerat och med inledning av Ann-Sofi och Christer Topelius

Kärleken till kokkonsten som vetenskap, livsfilosofi och kulinarisk realitet har i ett drygt sekel gjort läsningen av Hagdahls kokbok till ett raffinerat nöje.

Men det är en bok som bäst avnjuts portionsvis. Ur originalet tusensidiga volym har Ann-Sofi och Christer Topelius kräset och kärleksfullt valt ut några hundra smakbitar – även ett trettiotal recept av vilka de flesta än i dag är värda att praktiskt pröva och avnjuta. De har också, förutom fyrtiotal samtida illustrationer försett boken med ett givande förord där de bl. a. redovisar hur de kommit bokens tillkomsthistoria på spåren.

Den inbundna boken (linneklotband) med förlagets dekorerade skyddsomslag är helt ny och i mycket nära nyskick. Boken är sparsamt illustrerad med svartvita reproduktioner. Det finns en liten reva på omslagets baksida.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 215/125 mm
Ryggbredd ca 15 mm
Vikt ca 270 gram
Sidantal 115
Författare Ann-Sofi och Christer Topelius
Förlag Natur och Kultur
Språk svenska
Utgivningsår 1970

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DAGAR EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 631270616

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 19:23

Hagdahl á la carte

Utropspris

|0 Bud

80 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 961 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?