Beskrivning

Kråkflickan
Jerker Eriksson & Håkan Alexander Sundquist


Pocketförlaget 2010. Pocket 395 sidor.
ISBN 97891866775066

Psykoterapeuten Sona Zetterlund utreder två klienter: Samuel Bai, barnsoldat från Sierra Leone och Victoria Bergman, en kvinna mitt i livet, bärande på ett stort, oläkt sår från barndomen. Två olika människor med samma problematik: de visar båda tecken på multipla personligheter.

Samtidigt hittas en ung pojke död i ett buskage. Kroppen är svårt sargad. Han ar av utländsk härkomst och ärendet får låg prioritet då pojken saknar historia. Kriminalkommissarie Jeanette Kihiberg och terapeuten Sona ställs inför samma fråga: hur mycket lidande kan en människa utsätta andra för innan hon själv upphör att vara människa och blir ett monster?

När de två kvinnliga utredarna dras alltmer till varandra kommer svekets krafter att hota även äppelträdsidyllen i Gamla Enskede. Kråkflickan är en stark spänningsroman som handlar om svek och vad sveket kan göra med oss människor. Boken är första delen i trilogin om Victoria Bergmans Svaghet.

"Man får skriva om vad sjutton som helst, bara man gör det bra. Och det gör Eriksson/Axlander-Sundquist." DAGENS NYHETER

"Det här är första delen i en trilogi, den andra delen kommer till våren. Jag vet inte hur jag ska kunna bärga mig, för Kråkflickan slutar med en rejäl cliffhanger. Jag är imponerad." GEFLE DAGBLAD

"Kråkflickan imponerar som debutroman." ARBETARBLADET

Objektsnr 630583590

Visningar 40

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 18:10

Kråkflickan, Jerker Eriksson & Håkan Alexander Sundquist

Pris

35 kr

leufvenius

MALMÖ, Sverige

5.0

leufvenius

Verifierad

Toppsäljare

1 219 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?