Beskrivning

I ödets våld
Doris Mortman


Richters 2003. Hård pärm 346 sidor.
ISBN 9177153359

Familjehemligheter och plågsamma minnen
Callie Jamieson är bara åtta år när hon ser sin älskade mamma föras till mentalsjukhuset i tvångströja. Förtvivlad försöker hon hitta en förklaring till att hennes mamma blivit sjuk. Hon och hennes mamma har en hemlighet tillsammans de har båda drömt samma mardrömmar, otäcka, hotfulla drömmar om ond, bråd död.
När Callies mamma begår självmord på sjukhuset rasar hela Callies värld. Förutom att hon saknar sin mamma är hon livrädd att hon en dag ska gå samma öde till mötes kanske var det drömmarna som gjorde mamman sjuk...
Callie växer upp men plågas även som vuxen av mardrömmarna. Hon börjar gå hos en psykolog där hon får hypnos. Psykologen har sina egna teorier om mardrömmarna. Han tror att de kan vara minnen från tidigare släktled, att man på något satt ärver döda släktingars minnen och att man måste ta itu med minnena så att de inte tar över ens liv.
Det som händer i drömmarna är fasansfulla saker. Om det är så som psykologen tror är det någon i Callies släkt som plågats till döds och torterats på alla tänkbara sätt. Men vem? Och varför?
Skuggorna från det förflutna förföljer Callle och några gamla dagböcker avslöjar fasansfulla familjehemligheter...

Objektnr 629581523

Visningar 84

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 19:45

I ödets våld, Doris Mortman

Pris

45 kr
Annonsen är avslutad

leufvenius

MALMÖ, Sverige

5.0

leufvenius

Verifierad

Toppsäljare

1 220 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?