Beskrivning

Välkommen till Fifth Avenue nummer 12, ett New York-hus med ett brokigt gäng boende och en av stadens sista handstyrda hissar.

I Någon som du möter vi husets invånare och deras livsöden i en charmig romantisk komedi om grannar, kärlek och hemligheter. En dag börjar Sanji jobba som hissoperatör i huset för att hjälpa en släkting att slå ett världsrekord i vertikalt resande. Vad ingen vet är att den trevlige unge mannen i uniform egentligen är en framgångsrik affärsman som har kommit till New York från Bombay för att träffa investerare.

På översta våningen bor Chloe, en ung skådespelerska som arbetar med att läsa in ljudböcker och är hemlighetsfull om sitt förflutna. Kan en tjej som hon falla för en kille som han? När Sanji och Chloes vägar korsas startar en händelsekedja som ingenting kan stoppa, och livet på Fifth Avenue nummer 12 blir sig aldrig likt igen.

Någon som du är en varm och underhållande kärlekshistoria med oväntade möten och charmiga karaktärer. Det är en oemotståndlig berättelse som leker med våra fördomar och firar våra olikheter.

Format: Pocket
Författare: Marc Levy
Språk: Svenska
Antal sidor: 378
Utgivningsdatum: 2020-12-11
Förlag: Sekwa Förlag
Originaltitel: Une fille comme elle
Illustratör/Fotograf: Tom Haugomat, Pauline Lévêque
ISBN: 9789189157101

Skick
I fint använt skick.

Betalning
Betalning ska ske inom 3 dagar efter avslutad auktion. Om du behöver invänta lön, barnbidrag, pension m.m. så hör gärna av dig.

Frakt
Se gärna mina andra auktioner, jag samfraktar gärna. Vid fler vunna auktioner skriv till mig så väger jag alla varor och ser vad frakten blir innan betalning.

Leverans
Packas noga och skickas spårbart. Ansvarar ej för postens slarv. Varan skickas inom 3 arbetsdagar efter betalning. Erbjuder avhämtning om du vill slippa fraktkostnad.

Objektnr 630369006

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 16 maj 11:30

Någon som du av Marc Levy

Pris

30 kr
Annonsen är avslutad

Tillvarataga

Vällingby, Sverige

5.0

Tillvarataga

Verifierad

Toppsäljare

250 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?