Beskrivning

#metoo: 100 berättelser och 10 frågor som behöver besvaras

Format: Pocket
Språk: Svenska
Författare: Amanda Lundeteg, Colette Van Luik
Antal sidor: 128
Utgiven: 2017
Förlag: Max Ström
ISBN: 9789171264480

Det här är en bok med 100 vittnesmål som skakar om och 10 frågeställningar som hjälper oss vidare. #metoo-rörelsen förändrar på ett sätt som redan är historiskt. Den här boken är ett redskap för samtal, utveckling och förändring. Hur lär vi oss och hur tar vi nästa steg?

Genom sociala medier sprids redogörelser som alltför många kvinnor känner igen sig i men som få tidigare talat öppet om. Redaktionen har samlat skakande berättelser från olika sammanhang och arbetsplatser. Dessa kvinnors berättelser lämnar ingen oberörd men visar tydligt hur viktigt det är att bryta tystnadskulturen.

I bokens faktadel medverkar tio av landets främsta sakkunniga inom psykologi, juridik, arbetsliv, politik och genusforskning.

Skick
Fint läst skick.

Betalning
Betalning ska ske inom 3 dagar efter avslutad auktion. Om du behöver invänta lön, barnbidrag, pension m.m. så hör gärna av dig.

Frakt
Se gärna mina andra auktioner, jag samfraktar gärna. Vid fler vunna auktioner skriv till mig så väger jag alla varor och ser vad frakten blir innan betalning.

Leverans
Packas noga och skickas spårbart. Ansvarar ej för postens slarv. Varan skickas inom 3 arbetsdagar efter betalning. Erbjuder avhämtning om du vill slippa fraktkostnad.

Objektnr 630545415

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 10:39

#metoo: 100 berättelser och 10 frågor som behöver besvaras

Pris

30 kr

Slutar om

Tillvarataga

Vällingby, Sverige

5.0

Tillvarataga

Verifierad

Toppsäljare

250 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?