Beskrivning

SOMMAR, HOPP OCH VÄNSKAP PÅ KANELHOLMEN av Yvonne Ehn, utgiven av Saga Egmont/Stellar Förlag, i mycket fint skick. Inbunden med skyddsomslag, 14,5*22 cm, 296 sidor.

Det oväntade sms:et som precis landat i telefonen känns som ett slag i magen. Cornelia behöver ingen betänketid - hon vet att hon måste lämna allting bakom sig. Lägenheten, jobbet och sakerna betyder ingenting längre. Hon måste fly, någonstans dit avsändaren inte kan spåra henne. Valet faller på Kanelholmen, en avlägsen ö ute i Stockholms pittoreska skärgård. Utan några löften om bostad eller arbete sätter hon sig på båten mot sitt nya liv. Det får bära eller brista.

På Kanelholmen möter Cornelia en gemenskap som välkomnar henne med öppna armar. Men ön visar sig också bjuda på utmaningar hon inte kunnat föreställa sig. Vad skulle hennes älskade morfar säga om han såg henne nu? Samtidigt som Cornelias brokiga förflutna kommer allt närmare, snubblar hon själv över ett mysterium. Ett mysterium, som hon inte kan låta bli att försöka lösa.

Kanelholmen är en feelgood-serie i flera delar om livet på en skärgårdsö - det här är del 1. Lär känna invånarna och bli själv en del av gemenskapen på mysiga Kanelholmen.

Vikt: 490 gram + emballage
Titta gärna på mina andra annonser - jag samfraktar förstås!

Rök- och djurfritt hem.

Jag försöker att beskriva det jag säljer på ett tydligt sätt och svarar självklart på frågor om du vill veta mer. Tillämpar EJ öppet köp eller byte, så ställ eventuella frågor före bud/köp.
Ditt paket skickas, om inget oförutsett inträffar, inom 2 vardagar efter att jag fått betalt.

Jag kan inte ansvara för paketet efter att jag lagt det på lådan/lämnat in det hos ombudet. Rekommenderar spårbar frakt.

Objektnr 628517661

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 29 apr 19:45

SOMMAR, HOPP OCH VÄNSKAP PÅ KANELHOLMEN av Yvonne Ehn

Pris

60 kr
Annonsen är avslutad

aprilpinglan

Åkersberga, Sverige

5.0

aprilpinglan

Verifierad

Toppsäljare

476 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?