Beskrivning

Blir bara dyrare o dyrare! När jag köpte produkten första gången till mig själv för kanske 2 år sedan kostade den kanske 545 kr max o nu gick priset upp inget konstig för den luktar fantastisk gott!
Det dyra är Frangipani blomman som kallas även för ”gudarnas blomma” luktar riktigt lyxigt o rik kan jag säger o superfin på kroppen men även för hår o naglar. Hår är fin men tänk om du får lätt fettig hår att bara ta topparna. Men sen luktar du så gott! :)
Den här produkten kommer jag inte sälja under utropspriset annars kommer jag behålla den själv
:-D
För den som är produkten för dyr men ändå vill känna lukten så säljer jag en lite. duschtvål för en mkt bra utropspris. Men oljan luktar ännu finare duschtvålen luktar gott men inte i närheten av oljan.
Som ni ser är jag en Elemisälskare så vill ni tips fråga på. Upptäckte Elemis för många år sedan när det inte var så känt i Sverige o har nog provat det mesta. :)

100ml originalstorlek
Nytt/oanvänt
Body Oil
OBS! Stelna vid lägre temperatur, attlämna en stund i varm vatten så blir den flytande :)

Doft: Frangipani : ”Gudarnas blomma”

Denna exotiska olja absorberas snabbt och har en fantastiskt fuktgivande verkan på torr, uttorkad och mogen hud. Doftsatt med den exotiska aromen från frangipani – "Gudarnas blomma". Frangipani, Den exotiska aromen inger lugn och harmoni.

Användning:
Produkten stelnar vid lägre temperaturer. Om flaskan placeras i en skål med varmt vatten återgår den till en silkeslen flytande form. Efter dusch eller bad appliceras oljan och masseras in över hela kroppen. Koncentrera massagen på händer och fötter för en intensivt fuktgivande inpackning. En liten mängd kan masseras in i håret som en skön veckobehandling. Täck med en varm handduk och låt verka i 15 minuter, schamponera och skölj ur. Kan användas under graviditet.

100 ml

Samfrakta och försöker alltid hitta billigaste eller bästa fraktalternativ till er. Kolla gärna mina andra annonser också :) om ni vill jag ska samfrakta och det tar längre än de dagar som angetts av Tradera som är max 7 dagar, så kan vi kommer överens att avvakta o vänta in så ni slipper betala dyra fraktkostnader och jag kan samfrakta allt Säg till isåfall :)
Säg till om du vill byta till DHL eller DB Schenker det inga problem alls :-)

Objektnr 632816233

Visningar 16

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 24 maj 20:32

Elemis Frangipani Monoi Body Oil 100 ml, nytt/oanvänt, nypris: 719kr!

Utropspris

|0 Bud

299 kr

Slutar om

ChristinaWrba

Katrineholm, Sverige

5.0

ChristinaWrba

Verifierad

Toppsäljare

396 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?