Beskrivning

Natalie's Smooth Body Lotion har utvecklats speciellt för att behandla keratosis pilaris och är en effektiv lösning för inåtväxande hår samt ojämn, flagnande hudstruktur.
Smooth Body Lotion innehåller mjölksyra (AHA) samt Allantoin som har en keratolytisk effekt och arbetar på hudens översta lager för att mjukt lösa upp förhårdnader.
Denna kraftfulla kombination förbättrar synligt din hy genom att minska hudens porstorlekar och förhindra bildandet av inåtväxande hår samt keratinuppbyggnad.
En hög koncentration av ceramider minskar hudinflammation samtidigt som den förbättrar hudbarriären för att skydda huden mot miljöstressorer och förhindra transepidermal vattenförlust.
Multimolekylär hyaluronsyra och glycerin ger intensiv fukt medan sheasmör ger huden näring med höga koncentrationer av fettsyror och vitaminer för ett fastare och jämnare hudutseende.

Skick - Oanvänd

Kolla gärna mina andra auktioner för samfrakt!
Jag har på många annonser lagt på 1-5 kr för omkostnader såsom emballage och andra kostnader utöver frakten, denna kostnad består även vid samfrakt.
Exempel du har vunnit två annonser med frakt 20 kr/st om vikten fortfarande är under 50g blir totala frakten 22 kr (18kr frimärke+ (2*2kr=4kr omkostnader).

Objektnr 610122718

Visningar 442

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Natalie's Cosmetics Smooth Body Lotion 35ml OANVÄND!

Pris

149 kr

NikhitaMedH

Rejmyre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 008 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?