Beskrivning

Denna unika mask riktar in sig på att rena porerna, absorbera föroreningar och överflödigt talg, vilket ger dig ett balanserat, hälsosamt utseende.
Denna lyxmask stramar åt och rensar överbelastade porer och ljusnar upp hudtonen när den drar ut orenheter.
Rengör och ge näring åt huden på djupet med Harmonious Rose Quartz Revitalizing & Firming Mask. Masken drar ut toxiner och orenheter samtidigt som den absorberar tilltäppande olja naturligt.
Denna mask syftar till att göra huden fastare, mer smidig och yngre eftersom den kombinerar kraftfulla ingredienser inklusive ros, hyaluronsyra och sötmandel.
Vetenskapen Ros arbetar för att buffra bort döda hudceller och föroreningar för att avslöja mjuk, fräsch och ungdomlig hud.
Dess ljusreflekterande egenskaper ljusar upp den ömtåliga huden, mjukar upp brister och ökar utstrålningen på ett harmoniskt sätt. Hyaluronsyra syftar till att tränga djupt in i huden för att intensivt återfukta och förbättra utseendet på fina linjer, rynkor och slapp hud. Sötmandelolja är rik på vitamin E och syftar till att hålla din hud frisk samtidigt som den skyddar den mot UV-strålningsskador och hjälper den att se mjukare, ljusare och fastare ut. Fördelar Syftar till att skydda huden mot UV strålning Arbetar för att ljusa upp huden Hjälper till att minska utseendet på fina linjer och rynkor Bidrar till att mjuka upp, rena och buffra bort orenheter

HELT NY!
Kolla gärna mina andra auktioner för samfrakt!
Jag har på många annonser lagt på 1-5 kr för omkostnader såsom emballage och andra kostnader utöver frakten, denna kostnad består även vid samfrakt.
Exempel du har vunnit två annonser med frakt 20 kr/st om vikten fortfarande är under 50g blir totala frakten 22 kr (18kr frimärke+ (2*2kr=4kr omkostnader).

Objektnr 632566085

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 22 maj 21:25

Avant Harmonious rose quartz revitalising & firming mask 50 ml HELT NY!

Utropspris

|0 Bud

195 kr

Slutar om

NikhitaMedH

Rejmyre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 018 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?