Beskrivning

Remedy Serum är ett mycket lugnande serum för mycket känslig och sensibiliserad hud. Serumet motverkar rodnad och kan användas över hela ansiktet eller lokalt där rodnad uppstår. Serumet arbetar på att dämpa rodnad på grund av invändig stress i huden och exogen stress som påverkar huden utifrån, så som miljö- och livsstilsfaktorer. Serumet kan användas på egen hand vid mycket varma och fuktiga klimat och är perfekt för huden som har vidgade kärl under sommaren på grund av sol och värme. Serumet är även mycket bra att använda under vintern eftersom det stärker hudens naturliga försvar mot fuktförlust och skyddar barriären. Mexikansk isop är en medicinalväxt från Mexiko som traditionellt används för att lugna kroppen orsakade av en chock. I hudvård används extraktet för att motverka rodnad. Man kan säga att mexikansk isop är ett botemedel mot det moderna livets hektiska rytm som orsakar stress. Stressen i vardagen påverka våran hud och kan ge upphov till känslighet, utvidgade kärl, klåda, försämrad funktion av den mycket viktiga hudbarriären. Den höga halten av flavonoider skyddar huden mot stressens skadliga effekt på huden. 93% ingredienser av naturligt ursprung. Vegansk. Doftfri.
För vem: Remedy Serum passar dig med mycket känslig, irriterad och rodnad hud. Serumet passar även dig som behöver ett skydd som motverkar yttre och inre stress i huden. Serumet stärker och bygger upp barriären och därför passar serumet även dig med nedsatt barriärfunktion.

Styrkor:
Stärker barriären
Doftfri
Dämpar rodnad

Användning: Applicera en liten mängd av Remedy Serum efter att du tvättat rent ansiktet. Följ sedan upp med creme eller om du befinner dig i varmare klimat kan serumet användas självt.

HELT NY!
Kolla gärna mina andra auktioner för samfrakt!
Jag har på många annonser lagt på 1-5 kr för omkostnader såsom emballage och andra kostnader utöver frakten, denna kostnad består även vid samfrakt.
Exempel du har vunnit två annonser med frakt 20 kr/st om vikten fortfarande är under 50g blir totala frakten 22 kr (18kr frimärke+ (2*2kr=4kr omkostnader).

Objektnr 630252381

Visningar 57

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 29 apr 20:40

Comfort zone Remedy Serum 8 ml HELT NY!

Utropspris

|0 Bud

75 kr

Auktionen avslutades utan bud

NikhitaMedH

Rejmyre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 008 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?