Beskrivning

SUPERMAT Vägen till ett friskare liv + VÄGEN TILL EN FRISKARE HUD

av Helena Nyblom

Bonniers förlag 2009 och 2010.

2 kartonnage i mycket gott skick.

Supermat är boken som kan hjälpa dig att utnyttja kostens läkande krafter, att mota åldrandet, att hålla vikten, få vackrare hy och dessutom öka ditt välbefinnande. Senare års forskning kring olika födoämnen har gjort stora och spännande upptäckter, som att blåbär, tomater, spenat, apelsiner, havre, nötter och lax hör till det nyttigaste du kan äta. Kosten ­- särskilt den färgrika maten - har en avgörande inverkan på vår hälsa. Välj frukter och grönsaker i regnbågens färger så får du i dig mängder av vitaminer och andra viktiga ämnen. I Supermat presenteras 18 födoämnen som är rika på nyttiga näringsämnen och läkande krafter. Boken lär dig på ett enkelt sätt att utnyttja kroppens egen läkeförmåga.
Vår hud har alltid fascinerat. Redan Cleopatra badade i mjölk för att få vackrare hy. Men huden är också vårt största organ med många viktiga funktioner. Den avslöjar hur vi mår. Självklart påverkar även gener och livsstil hudens åldrande.

Men vad kan vi göra för att ta hand om vår hud? Vad bör vi äta? Hur farlig är solen? Vilken hjälp kan man få för olika hudåkommor? I boken Vägen till friskare hud beskriverläkaren Helena Nyblom hudens uppbyggnad, funktion och åldrande. Medicinsk kunskap kombineras med estetisk hudvård. Vi får tips om vilka vitaminer, mineraler och fetter som bygger upp hudens struktur, vad som är den bästa anti-rynk-krämen och hur vi kan påverka hudens förtidiga åldrande. Vi får också veta vilken hjälp man kan få för hudåkommor som rosacea, akne, eksem och psoriasis, samt vilken effekt olika laser- och ljusbehandlingar kan ha.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 531335534

Visningar 496

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

SUPERMAT Vägen till ett friskare liv + VÄGEN TILL EN FRISKARE HUD Helena Nyblom

Pris

250 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 193 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?