Beskrivning

Lär dig minnas dina tidigare liv. Tolv utprovade metoder.

av Richard Webster

Den mänskliga själen är evig, och även om den fysiska döden markerar slutet på ett liv, förebådar det en övergång till nästa. För att vi lättare ska kunna fokusera på de läxor vårt nuvarande liv lär oss, är de flesta av oss födda utan ett medvetet minne av det som skett tidigare.

När rätt tid är inne, kan minnen av ett tidigare liv vara välgörande. De kan avslöja syftet med vårt liv och hjälpa till med läkning av nuvarande sår. Medvetet framkallade minnen av det förflutna kan även hjälpa dig att rensa karmiska obalanser och upptäcka latenta färdigheter och talanger som gått i arv från tidigare liv.

Eftersom en regressionsmetod till tidigare liv inte alltid fungerar för alla, presenterar Richard Webster tolv olika metoder för att du ska kunna upptäcka dina tidigare liv, inklusive drömmar om tidigare liv, spådom genom kristallkula, hypnotisk regression som kan genomföras ensam eller med en partner och utforskandet av Akashiakrönikan.

Oavsett om du försöker frigöra dig från gamla traumatiska upplevelser som kanske påverkar din hälsa och lycka i det här livet, eller om du helt enkelt är nyfiken på vad du har upplevt genom tiderna, har den här praktiska guiden allt du behöver för att upptäcka din själs förflutna.

Fint skick som ny. Kan hämtas på Loppis i Solna.

Ha gärna en koll på mina andra annonser, jag samfraktar. Tänk på att köp och budgivning är bindande på Tradera.
Information to buyers outside the Swedish borders: Shipping fee outside of EU is determined afterwards, depending on wich country the goods will be sent to.

Objektsnr 628052187

Visningar 69

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 8 apr 18:07

BOK : Lär dig minnas dina tidigare liv av Richard Webster 2003

Utropspris

|0 Bud

150 kr

Auktionen avslutades utan bud

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?