Beskrivning

Charlotte Gray

av Faulks, Sebastian

Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2002. 453 sidor.

Boken bakom filmen med Cate Blanchett. Året är 1942. Charlotte Gray enrolleras som kurir i brittiska underrättelsetjänsten och skickas till Frankrike för att ta kontakt med motståndsrörelsen. Hon lever med falsk fransk identitet i en liten stad på landsbygden. Nazisterna marscherar in i staden, hjälpta av Vichyregimens kollaboratörer, och judarna grips och deporteras. Charlotte får order från London att återvända till hemlandet. Hon väljer att stanna kvar hos sina nya vänner. Men hur länge kan det dröja innan hon blir avslöjad? Efter den fantastiska succén med Fågelsång återkommer Sebastian Faulks med ännu en lysande kärleksroman och ett fängslande porträtt av en kvinna på väg till sig själv. Lägg därtill en doftrik och konturskarp tids- och miljöskildring och resultatet blir en roman som inbjuder till sträckläsning.
Fint skick. Kan hämtas på Loppis i Solna.

Samfrakt fungerar också vid köp från säljare Ullis28
-------------------------------------------------------------
Ha gärna en koll på annonser från säljare Ullis28, jag samfraktar. Tänk på att köp och budgivning är bindande på Tradera.
Information to buyers outside the Swedish borders: Shipping fee outside of EU is determined afterwards, depending on wich country the goods will be sent to.

Objektnr 631157038

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 29 apr 12:21

BOK : Charlotte Gray av Faulks, Sebastian 2002

Utropspris

|0 Bud

60 kr

Auktionen avslutades utan bud

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?