Beskrivning

HEJA JORDEN av Jörn Spolander och Stina Wirsén, utgiven av Alfabeta i samarbete med Läsrörelsen. Kartonnage, 16*22,5 cm, 62 sidor, i utmärkt skick. Läsålder 6-9 år.

Heja jorden! är både en spännande saga och fakta om miljön och klimatforskningen. Nyfikna barn (och vuxna) får lära sig mer om rymden, växthuseffekten och lite om vad forskningen egentligen säger om klimatförändringar.

Jol är 11 år gammal och bor på en planet någonstans långt ute i rymden. Det bästa hon vet är att besöka rymdforskaren Lima i observatoriet och titta på stjärnor och planeter i det stora tele- skopet.Det är så hon upptäcker jorden, en vacker planet som påminner om en blå pärla. Jorden är full av liv, och Jol får syn på tre barn som leker tillsammans. En dag märker Jol någonting konstigt. Varelserna på jorden verkar förstöra sin miljö genom att släppa ut växthusgaser i atmosfären. Tillsammans med sina forskarsvänner Lima och Lofar tar hon reda på mer vad som händer. Jol blir både ledsen och arg. Varför gör varelserna så?

Vikt: 205 gram + emballage
Titta gärna på mina andra annonser - jag samfraktar förstås!

Rök- och djurfritt hem.

Jag försöker att beskriva det jag säljer på ett tydligt sätt och svarar självklart på frågor om du vill veta mer. Tillämpar EJ öppet köp eller byte, så ställ eventuella frågor före bud/köp.
Ditt paket skickas, om inget oförutsett inträffar, inom 2 vardagar efter att jag fått betalt.

Jag kan inte ansvara för paketet efter att jag lagt det på lådan/lämnat in det hos ombudet. Rekommenderar spårbar frakt.

Objektnr 632307901

Visningar 13

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 18:57

HEJA JORDEN av Jörn Spolander och Stina Wirsén - för små klimataktivister

Pris

45 kr

aprilpinglan

Åkersberga, Sverige

5.0

aprilpinglan

Verifierad

Toppsäljare

476 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?