Beskrivning

SE PÅ SMÅ DJUR! + UT OCH FISKA! Hasse Jansson

SE PÅ SMÅ DJUR! - Rabén & Sjögren 2000 - Kartonnage i mycket gott skick.

De små djuren är mycket viktiga för hela näringskedjan. Det är en av de sanningar författaren vill inpränta i oss. Utan humlor och bin ingen pollinering, utan flugorna inga fåglar, utan nedbrytarna blir världen en stinkande soptipp.
Hasse Janssons ritar och skriver om ryggradslösa djur som maskar, sniglar, snäckor, kräftdjur, spindeldjur, insekter och sjöstjärnor och djur med ryggrad som groddjur och kräldjur.

UT OCH FISKA! - Rabén & Sjögren 2001 - Kartonnage i mycket gott skick.

Tips om redskap, lämpliga knutar, flöten och krokar. Dessutom får du kuskaper om fiskarna, hur de ser ut, var och hur de lever, vad dom äter. Allt detta i handboken för nybörjarfiskare.

Allt fler människor söker sig ut i naturen för att fritidsfiska. Att Att fiska kräver kunskaper - kunskaper om hur fiskarna ser ut, förstås, men också om vad de äter, hur de lever, hur de påverkas av väder och vind och miljöförändringar. För att bli en glad och skicklig fritidsfiskare krävs också kunskaper om olika fiskemetoder - mete, spinnfiske, flugfiske, pimpelfiske. Det krävs kunskaper om olika spön och beten och linor. Litet matlagningstips är inte heller dumt att få. Allt detta finns i Hasse Janssons nya fiskebok.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION!

Objektnr 311327173

Visningar 2 309

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

SE PÅ SMÅ DJUR! + UT OCH FISKA! Hasse Jansson

Pris

240 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 230 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?