Beskrivning

Storlek 18 cm

Upplev höstens innersta harmoni med vårt vackra armband "Autumn Bliss" i jadeimitation. Detta unika smycke kombinerar nyanser av rött och grönt för att skapa en förtrollande färgpalett som påminner om höstens värme och lugn. Mitt armband är tillverkat med kärlek och omsorg för att erbjuda dig en exklusiv och tidlös accessoar som kommer att förhöja din stil oavsett tillfälle. Ge dig själv en stund av "autumn bliss" varje dag.

Storleksguide:
18 cm (passar handleder upp till 15,5 cm)
19 cm (passar handleder upp till 16,5 cm)

Glaspärlorna är av naturlig jadeimitation, skiftar i rödbrun och grönt, 10 mm.

Tänk på att ådring och färger kan variera från pärla till pärla, vilket gör varje armband unikt.

Helena Rose Design
Välkommen - Vad roligt att just du är här! Jag heter Helena, grundaren och smyckestillverkare av Helena Rose Design. Jag brinner för att skapa vackra och unika smycken som speglar mina kunders stil och individuella personlighet. Varje smycke är handgjort med stor omsorg och uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa att de är av bästa kvalitet när de når dig. Om du har några frågor om mina smycken så är det bara att mejla mig på hej@helenarosedesign.se. Jag har mitt säte i Östersund.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om jag har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

14 dagars öppet köp

Jag följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad och oanvänd.

Leveranser och returer

Jag erbjuder följande leveransmetoder:

Spårbar leverans via PostNord
Fast pris 51 SEK för leveranser inom Sverige.

Objektsnr 629467473

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 15 apr 21:19

Armband "Autumn Bliss" jade röd/grön

Utropspris

|0 Bud

39 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?