Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
The Kin är en klonras av motståndskraftiga och pragmatiska krigare, som tillsammans bildar de uråldriga Votann Leagues. Med tanke på visdom och syfte av deras uråldriga förfäders kärnor, beväpnade och bepansrade av smedjans dunkande kolvar, letar de igenom galaxen efter resurser för att utöka sina verk och övervinna alla fiender. Hernkyn-pionjärerna strövar omkring på slagfältet på magna-rail-cyklar och spanar en väg efter duktiga Hearthkyn-krigare och utökade Cthonian Beserks för att säkra sina mål – guidade av stridstestade Kâhls som den legendariska Ûthar The Destined.

För dem som vill upprätthålla förfädernas ära och göra anspråk på värdefulla förvärv, är denna box en idealisk start på en Leagues of Votann-samling – eller det perfekta sättet att förstärka en befintlig armé. Enheterna inom har valts ut för att ge en balanserad och hårt slående kärna för alla arméer, perfekt för spel i Combat Patrol-storlek – cirka 25 Power Levels modeller – och kommer att spara pengar över att köpa kiten individuellt.

Denna uppsättning innehåller följande flerdelade plastmodeller:
– 1x Ûthar The Destined, som även kan byggas som en Kâhl
– 5x Cthonian Beserks (inklusive en med en mullvadsgranatkastare och 2x mullvadsgranatmodeller)
– 3x Hernkyn Pioneers
– 10x Hearthkyn Warriors
– 1x Leagues of Votann Transfer Sheet, innehållande 555 överföringar

Alla modeller levereras med lämpliga baser. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Terrängen som används i bilderna på denna sida är endast i illustrativt syfte och ingår inte.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 614610355

Visningar 680

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Combat Patrol: Leagues of Votann – Warhammer 40 000

Pris

939 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 013 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?