Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Som den mest fulländade hjälten i Greater Thurian League är Ûthar the Destined en Kâhl markerad för storhet. Hans klonfödelse var en händelse höljd i förundran och votansk profetia, som förutsade ett osäkert öde som han har ägnat hela sitt liv åt att sträva och offra för att förbereda sig. Få kan bedöma fienden så snabbt eller skoningslöst som Ûthar och – när han väl har fått sina fienders mått – skär han dem snart i bitar med förfädernas glödande Blade.

Det här kitet bygger Ûthar the Destined, en legendarisk Kâhl utvald av profetia för att leda Greater Thurian League. Klädd i en fint utformad stridsdräkt och skyddad av det defensiva fältet på hans valvvapen, ställs Ûthar upp och höjer det oklanderligt utformade Blade of the Ancestors mot himlen, för att signalera framryckningen och inspirera sina trupper till ännu större krigshandlingar. Han använder en brännande vulkanitsprängare i sin andra hand för att ta sig an fiender på vilket avstånd som helst.

Detta kit kan alternativt bygga en Kâhl för någon av ligorna, beväpnad med en mängd olika vapen och krigsutrustning.

Detta kit består av 24 plastkomponenter och levereras med 1 x Citadel 40 mm rund bas. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 567872381

Visningar 455

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Ûthar the Destined Leagues of Votann – Warhammer 40 000 Uthar

Pris

259 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 016 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?