Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:

Necron Warriors utgör majoriteten av en gravvärlds nästan outtömliga arméer. De är en kår av köttlösa mekanoider, som sträcker sig i miljoner mot galaxens vitala raser. Forntida lemmar korroderas med åldern, men styrkan hos deras metallsenor har inte bleknat, och inte heller den fasta lojaliteten mot deras överherrar.

Canoptek Scarab-svärmar finns i gravvärldar och Necron-rymdfarkoster, där automatiserade rutiner tvingar dem att bryta ner skadad materia av alla slag med sina entropiska underkäkar. De livnär sig på både organiskt och icke-organiskt material och omvandlar det till energi som omdirigeras till reparationsprotokoll.

Oavsett om du funderar på att skära ner fienden på avstånd med gauss flayers eller marschera obönhörligt framåt för att riva dem på nära håll med gauss reapers, samtidigt som du attackerar dem med svärmar av Canoptek Scarabs, är detta det perfekta kitet för att bygga din Necron-armé runt om.

Detta kit bygger tio Necron Warriors – var och en med två huvuden att välja på och möjligheten till antingen en gauss flayer eller gauss reaper – samt tre Scarab-svärmar. Push-fit konstruktion betyder att du inte behöver något lim för att bygga den. Satsen levereras i 70 plastkomponenter och kommer med tio Citadel 32 mm runda baser och tre Citadel 40 mm hexhål runda baser.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 559785971

Visningar 1 860

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Necrons Warriors 13 figurer Warhammer 40 000 Necron Warriors

Pris

319 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 007 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?