Beskrivning

Två produkter! Nya. Totalt ord pris är ca 155 kr. Ej öppnade produkter så bild 3,4 lånade fr internet.

•EVELINE 8-IN- TOTAL ACTION EYE LASH SERUM (10ml ord pris ca 65kr).
Ögonfransserumet som stimulerar ögonfransarnas tillväxt, gör dem vackra och fungerar som en primer under mascaran. Det förstärker och förbättrar svaga och sköra fransar med synliga resultat. Dessutom innehåller den välgörande ingredienser såsom arganolja och hyaluronsyra som tillför fransarna näring på djupet från rötterna ut till topparna. Regelbunden användning ger dig starkare, tätare och längre fransar som är mindre benägna att lossna. Enkel att applicera tack vare den elastiska borsten. Satinkonsistens ger dina fransar en hypnotiserande blick. Innehåller "ungdomselixir", arganolja och hyaluronsyra som tränger in i fransarna för att stimulera deras tillväxt, tillföra näring på djupet och göra fransarna optiskt tätare. D-panthenol stärker och förlänger synligt fransarna och motverkar att de lossnar.
Applicera serumet 1-2 gånger om dagen i 3–4 veckor för bästa effekt. Om du använder serumet som en primer, applicera det på torra ögonfransar och låt det torka. Applicera på rena och avsminkade ögonfransar varje kväll innan du går och lägger dig för att stimulera ögonfransarnas tillväxt. Oparfymerad. Kan användas i kombination med kontaktlinser

•RADICAL HAIR MASK AGAINST HAIR LOSS (200ml, ord pris ca 90kr).
Hair Mask With Microcapsules mot håravfall bekämpa håravfall och stärka ditt hår. Innehåller mikrokapslar som bidrar till att aktivt förbättra hårets tillstånd och minska håravfall. Ger håret intensiv fukt och näring. Berikad med naturliga ingredienser som hjälper till att återuppbygga hårets struktur och lämnar det mjukt och glansigt. Hårfibrer stärks så ditt hår känns fylligare och friskare.
Applicera på nytvättat och fuktigt hår. Massera försiktigt in i håret och låt verka i några minuter innan du sköljer ur den.

Kolla även våra andra auktioner! Kommer fler snart då vi ska renovera badum och flytta så säljer många saker billigt.

Vi skickar varan så snart som möjligt efter betalning. För oss är det viktigt att kommunikationen har en vänlig och trevlig ton. Fråga om Du undrar något! Det går bra att avvakta med betalning. Har ingen regel om att betalning måste ske inom tre dagar el liknande.

Hoppas Du hittar något på vår sida. Varmt välkommen att lägga bud!

Objektnr 633584134

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 22 maj 12:46

*NYA* HAIR MASK AGAINST HAIR LOSS + ÖGONFRANSSERUM

Utropspris

|0 Bud

29 kr

Auktionen avslutades utan bud

uffe300

Uppsala, Sverige

4.9

uffe300

Verifierad

Toppsäljare

513 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?