Beskrivning

Kameo är ett magiskt, episkt äventyr fullt av magnifik utforskning och intensiva strider. Världens framtid beror på Kameo, som måste fånga, växa och släppa lös ett brett utbud av otroliga monster för att bekämpa ständigt närvarande ondska, och rädda hennes tre elementära förfäder från den mörka trollkungen som hotar planeten och dess vilda djur.

Kameo har den unika förmågan att i realtid förvandlas till en mängd otroliga monster, alla med sina egna styrkor och kampstil. För att bekämpa ondskans horder kommer spelare strategiskt att använda 18 elementära monster från vart och ett av de sex kraftelementen: växt, vatten, sten, is, vind och eld. De kan välja en anläggning som boxas för närstrid, ett stenmonster för att skjuta upp en silo av stenar eller ett vindmonster som är specialiserat på attacker från mark till luft. Snabb action, strider i episk stil och massiva bossmöten kommer att kräva att spelarna tänker och agerar snabbt med sin gränslösa monsterrepertoar.

Spelare av Kameo: Elements of Power utforska en stor och magisk värld fylld av frodiga miljöer, blomstrande djurliv, underbara varelser, smarta pussel och stora utmaningar. Underbara 3D-miljöer med vidsträckta kullar, bördiga dalar och skrämmande lyor täcker 20 fantasifulla platser. Spelare kan gå in i det farliga Troll Castle och upptäcka mer än 30 områden att utforska. När de reser genom det vidsträckta landet kommer spelare slutligen att delta i tre fantastiska bossmöten.

  • Innovativt monsterbaserat stridssystem
  • Monster är också viktiga för utforskning
  • Bygga en arsenal av monster
  • Episkt äventyr i en enorm värld
  • Underbar fantasivärld
  • SE BILD

Objektnr 537306295

Visningar 423

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

KAMEO ELEMENTS OF POWER - XBOX 360 - KOMPLETT

Pris

72 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 802 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?