Beskrivning

Den episka sagan fortsätter med Halo 3, den enormt efterlängtade uppföljaren i den otroligt framgångsrika och kritikerrosade Halo-serien.

I det tredje kapitlet av Halo-trilogin återvänder Master Chief för att avsluta kampen och föra den episka konflikten mellan Covenant, Flood och hela mänskligheten mot ett dramatiskt slut.

Halo 3 är det tredje avsnittet i Halo-trilogin, en internationellt prisbelönt actionserie som växte till ett världsomspännande fenomen: spelet har sålts i över 14,5 miljoner exemplar världen över och över 650 miljoner timmar har spelats i flerspelarläge på Xbox Live. Serien har dessutom gett upphov till actionfigurer, böcker, en tecknad serie, en kommande film och mycket mer.

  • Fördelarna med nästa generation: Halo 3 utnyttjar kraften i Xbox 360 maximalt och tar det som har gjort Halo-serien till vad den är ännu längre, genom att lägga till ännu fler förbättringar, både tekniskt och spelmässigt sett.
  • Designutveckling: Nästa generations HD-grafik, förbättrad AI, en avancerad motor för ljussättning i realtid och nya vapen, karaktärer och utmaningar är bara några få exempel på hur designen och tekniken har utvecklats i Halo 3.
  • Oöverträffade upplevelser: Förbättringarna ger självklart spelarna en oöverträffad spelupplevelse och på så sätt också en ännu mer fängslande och spännande handling.
  • Flerspelarläge online: Halo 3 är dessutom utvecklat med Xbox Live på Xbox 360 i tankarna och baseras på det unika flerspelarläget och de innovativa onlinefunktionerna i Halo 2.

SE BILD

Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enl. lag om distansavtal utanför affärslokal när du handlar av oss.
Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom en vecka efter mottagen retur.
Vid köp av nya inplastade produkter så gäller ångerrätten endast vid obruten förpackning.

Objektnr 504397819

Visningar 734

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HALO 3 - XBOX 360 - KOMPLETT

Pris

62 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 827 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?