Beskrivning

OBS! Detta spelet har utgått hos alla våra leverantörer!

Trailer: https://youtu.be/tUBcYogq-3M

"Call of Duty: Ghosts' robust multiplayer suite and refreshingly varied campaign make it one of the best in the series." – 8.8 av 10 IGN.com

Ghosts utspelar sig i framtiden med nutida teknologi och vapen, en häftig ny funktion är dynamiskt förstörbara miljöer med hjälp av den helt nya spelmotorn. Infinity Award utlovar även ett nytt multiplayerupplägg.

Underlägsna och uträknade, men inte besegrade

Välkommen till Call of Duty: Ghosts, ett storslaget steg framåt för en av de största serierna någonsin inom underhållning. Det här nya kapitlet i Call of Duty-serien innebär en ny, fräsch dynamik där spelare står på en haltande nations sida, där de slåss - inte för frihet, utan för sin egen överlevnad.

Tio år efter en förödande händelse har nationens gränser och globala makt minskat dramatiskt. Nationen är inte längre en supermakt, dess ekonomi och regering ligger i spillror och den en gång så mäktiga militären kämpar för att förhindra en total kollaps.

De enda som finns kvar av nationens specialstyrkor, en mystisk grupp känd endast som "Ghosts", leder striden mot en nybildad, teknologiskt överlägsen stormakt som hotar att krossa dem alla.

Den här nya delen i Call of Duty-universumet är gjord i den ambitiösa, nya generationens spelmotor som är ger slående kvalitet och prestanda, samtidigt som den inte drar ned på farten eller tempot utan erbjuder 60 FPS på alla plattformar.

Introducerar den nya generationens spelmotor
Call of Duty har en ny spelmotor för nästa generation som når helt nya höjder gällande innovation, realistiska karaktärer, vackert renderade miljöer och autentiska, verklighetstrogna animationer med hjälp av avancerade ljussystem och visuella effekter som för alltid höjer den redan höga standarden som fans av Call of Duty har kommit att förvänta sig av den kritikerrosade serien.

Ett nytt Call of Duty-universum
För första gången i seriens historia kommer spelaren att ta rollen som underdog i Call of Duty: Ghosts - underlägsen och uträknad. Spelaren måste kämpa för att rädda sin nation i en intensiv och personlig berättelse. Det finns massvis med nya karaktärer och platser att lära känna, i en värld helt olik någon annan som Call of Duty tidigare har utforskat.

Den nya generationens multiplayer
Tack vare den nya spelmotorn omdefinierar Call of Duty: Ghosts seriens multiplayer-läge. Dynamiska kartor ger omväxling med jordbävningar, översvämningar och användartriggade händelser som fundamentalt ändrar varje strids förutsättningar och flyt. Dessutom ger den nya, oslagbara karaktärsanpassningen spelaren möjlighet att skräddarsy och ta kontroll över sin egen soldat. Och det är bara två av de många innovationer som den nya multiplayer-upplevelsen i Call of Duty: Ghosts erbjuder.

Vårt ordinarie pris: 599:-

Objektnr 434825153

Visningar 2 812

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Call of Duty Ghosts - Mycket Sällsynt - Helt nytt till Xbox 360!!

Pris

239 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 332 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?