Beskrivning

OBS! Detta är den första original utgåvan som släpptes av spelet. Inget Classic eller Platinum och är ett av de äldsta spelen i butiken och en riktig raritet, xbox fodralet är inte ens grönt utan vitt! Helt nytt, inplastat och mycket sällsynt. Det blir inte bättre än såhär!


Prince of Persia är inspirerat av persisk mytologi, och du spelar en hjälte som börjar sitt äventyr som en vandrare som fångas i en kraftig sandstorm, och som sedan upptäcker att han hamnat i ett förbjudet land!

Efter att ha råkat träffa Ahriman, den uråldriga mörkerguden, och blivit vittne till förstörelsen av gudens fängelse, livsträdet, är prinsen fångad i den episka kampen mellan ljusets och mörkrets krafter. Att stoppa Ahriman är det enda sättet att förhindra att världen kastas in i ondska och korruption.

Prinsen får sällskap på sitt äventyr av magikern Elika, en släkting till livsträdets väktare, som ger information och hjälp i både strid och pussellösning. Du är med andra ord aldrig ensam när du färdas bland miljöer som slott, klippor och raviner.

- Styr den omdesignade prinsen i ett nytt cellskuggat äventyr.
- Använd ditt svärd mot fienden, och din claw glove till akrobatiska nummer som att överleva enorma fall.
- Välj din egen väg genom varje äventyr i den öppna världen

Vårt ordinarie pris: 599:-

Objektnr 195325661

Visningar 3 899

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Prince of Persia - Mycket Sällsynt - Helt nytt till Xbox 360!!!

Pris

399 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 333 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?