Beskrivning

Säljer 4 likadana kökshanddukar i de klassiska färgerna blått/rött/vitt. Skicket är mycket gott på dem alla, så det finns inga fläckar eller trasigheter. Det är mycket möjligt att de är oanvända. Samtliga fyra handdukar har dubbla vita upphängningsöglor i bomull på baksidan och ett handbroderat R i rött på framsidan. De är hemvävda i mönstret gåsöga och materialet är sannolikt en linneblandning (linne samt lite bomull), men kan också vara hellinne. De är fållade på maskin. Jag kan tänka mig att de är från 1940-talet.

Mått: ca 60x46 cm.

OBS! Säljaren har katt, men hemmet är rökfritt!

Betalning emotses inom tre dagar efter avslutad auktion och jag skickar försändelsen inom tre dagar efter mottagen betalning. Behöver du fler dagar på dig att betala eller vill dela upp betalningen, kan du t ex gratis välja faktura 30 dagar via Klarna som betalningsmetod.

Jag packar mycket väl och tar inte ansvar för fraktbolagets hantering av paketet. Frakten står vinnaren av auktionen för. Jag erbjuder i de allra flera fall två olika fraktalternativ och det är de billigaste för just den aktuella försändelsen. Köparen får då själv får välja vilket av dessa två som passar bäst. I övriga fall, vilket är då försändelsen är liten och lätt, är det digitalt frimärke som gäller, helt enkelt för att det är det enda ekonomiskt försvarbara alternativet. Fraktpriserna är ingenting jag styr över utan gör det bästa jag kan för varje vara som skall fraktas. Jag tar ALDRIG extra betalt för packmaterial.

I annonsen och vinnarmejlet framkommer vilka betalningsmetoder som gäller och jag tar INTE emot banköverföringar på "traditionellt sätt".

Lycka till med budgivningen :)

Objektsnr 631847775

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 31 maj 14:29

4 lantliga hemvävda kökshanddukar, klassiskt blått/rött/vitt, gåsöga, fläckfria

Pris

140 kr

Arkeologen71

Dala-Husby, Sverige

5.0

Arkeologen71

Verifierad

Toppsäljare

581 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?