Beskrivning

Säljer en vas/hänkelvas i mycket fint skick från tiden runt sekelskiftet 1800/1900 i bästa jugend/art Nouveau med ett porträtt av en vacker kvinna på ena sidan, målad av den mycket populäre kanadensaren Philip Boileau, född 1863 och död 1917. Han är känd för sina fantastisk porträtt av högreståndskvinnor. Läs mer om honom och hans verk här: https://www.artnet.com/artists/philip-boileau/

Vasen är 16,7 cm h och 12 cm bred. Den är i närmast oklanderligt begagnat skick utvändigt. Det finns ett minimal avskav på färg och lasyr på foten, vilket syns på första fotot, men det är allt! På insidan mot botten finns naturligtvis spår av användning eftersom den nyttjats som vas (dock ej av mig som enbart haft den som prydnad). Enligt stämpel på undersidan tillverkad i Österrike och vad jag förstått är den åtminstone delvis handmålad. Ett riktigt smycke!

OBS! Säljaren har katt, men hemmet är rökfritt!

Betalning emotses inom tre dagar efter avslutad auktion och jag skickar försändelsen inom tre dagar efter mottagen betalning. Behöver du fler dagar på dig att betala eller vill dela upp betalningen, kan du t ex välja faktura 30 dagar via Klarna som betalningsmetod.

Jag packar mycket väl och tar inte ansvar för fraktbolagets behandling av paketet. Frakten står vinnaren av auktionen för och jag erbjuder de två billigaste fraktalternativen för varje försändelse som skickas så att köparen själv får välja vad som passar bäst. Fraktpriserna är ingenting jag styr över. I annonsen och vinnarmejlet framkommer vilka betalningsmetoder som gäller och jag tar INTE emot banköverföringar på "traditionellt sätt".

Objektnr 631664113

Visningar 173

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 29 maj 20:09

Vas, jugend, art Nouveau, vacker dam, Philip Boileau, mkt gott skick!

Pris

160 kr

Slutar om

Arkeologen71

Dala-Husby, Sverige

5.0

Arkeologen71

Verifierad

Toppsäljare

592 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?