Beskrivning

  • Blombyggsats: Består av 680 stenar och instruktioner (svenskt språk inte garanterat), mer detaljerade och lättare att förstå. Enligt våra färgglada instruktioner får du en absolut realistisk blombukett (svenskt språk inte garanterat). Varje grupp buketter har sina egna egenskaper och sin egen moral, de kan kombineras fritt och matchas med varandra som du vill (ingen vas).
  • Högkvalitativt material: Varje block är tillverkat av högkvalitativt ABS-material, som måste genomgå flera processer, exakt CNC-skärning och avancerade färgprocedurer för att säkerställa att varje block är ordentligt anslutet, inte deformerat och inte bleknat, ingen nedbrytning, slät kant som inte kommer att skada dina händer. Placera kronblad och blad, ändra längden på stjälkarna för att skapa underbara arrangemang.
  • Elegant heminredning: Med en delikat och vacker form, perfekt för att dekorera var som helst hemma eller på jobbet. Ingen vattning behövs, även lämplig för blomälskare som inte kan komma nära riktiga blommor på grund av pollenallergi. De aldrig blekande blomuppsättningarna kan också kombineras med andra trädgårdsväxter så att din trädgård alltid blommar.
  • Botanisk samling: Kommer med en detaljerad bygguide (svenskt språk inte garanterat), så att vuxna eller barn kan slutföra byggnaden snabbt och fritt skapa formen och höjden på blommorna för att hjälpa människor att skapa lycka i en enkel och avslappnad atmosfär.
  • Meningsgåva: Med sin realistiska design spelar den en viktig roll i det föreslagna ögonblicket, bröllopsfirandet, födelsedagen, alla hjärtans dag, mors dag, Tacksägelse och jul.

Objektnr 631931231

Visningar 48

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 1 jun 06:00

Byggsats för blombukett, vuxen, botanisk kollektionsset, (680 stycken)

Pris

125 kr

Katioshia

Växjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

392 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?