Beskrivning



  • Titta gärna på mina andra annonser och du kan köpa fler med samfrakt !

    Färg: GUL
    Material: Akrylnitrilbutadienstyren
    Varumärke: Aiweey
    Produktens mått: 34L x 17B x 7,8H centimeter
    Maximalt intervall: 20 Meter

    Elektrisk gel Ball Blaster, AEG AKM-47 Splatter Ball Blaster med 20 000 kula och skyddsglasögon utomhus team-aktiviteter kampsport utomhus presenter, för pojkar och flickor från 12 +

  • [Elektrisk skjutning]: Denna gelbollsblaster är en helt ny Aiweey-stil. Motorn har förbättrats och förbättrats för att säkerställa stabiliteten bättre. Med hårda ringar kan gelbollsblastern hålla längre. ABS gör Splatter-Ball-blastern mer hållbar, fallsäker och har högre värmebeständighet. Denna blaster laddar mycket snabbt och håller längre.
  • [Remote Gel Ball Shockwave]: Den kinetiska munningsenergin i gelbollleksakspistolen är 0,16 år. Denna blaster är snabb men mycket exakt. Den kan skjuta upp till 300 gelkulor per minut. Den har en skjuträckvidd på ca 20 meter, snabb eldhastighet och lång räckvidd, och gelbolls-leksakspistolen har ett inbyggt 500 mAh batteri som tål 3–4 timmars speltid. Ta med dig en mycket verklig och intressant upplevelse.
  • [Perfekt gåva]: Under de senaste åren har leksaks gelballpistoler blivit det första valet för gåvor. Både vuxna och barn kan njuta av splat gun Du behöver verkligen två av dem för att få ut det bästa av dem. En till dig och en till en vän. Det är en idealisk festgåva för olika helgdagar (påsk, halloween, thanksgiving, jul och nyårs) och en utsökt födelsedagspresent.
  • [Premiumkvalitet och säkerhet]: Gelball-blastern är en skjutleksak för skjutspel utomhus. kula är en gelbolldroppe som består av 95 % vatten, är giftfri och miljövänlig. Placera gelkulorna i vattnet och blötlägg dem helt i 1–2 timmar så att ammunitionen absorberar vattnet och har rätt storlek (7–8 mm). Pärlorna löses upp när de bryts, vilket underlättar rengöringen.
  • Paketet Inkluderar 1 x AKM-47 gelbollar Blasterleksak, 1 x återanvändbart batteri, 1 x uppladdningsbar USB-kabel, 1 x skyddsglasögon, 1 x tratt med kapacitet, 20 000 runda gelbollar.
  • När familjekriget är över behöver du bara ansluta batteriet till USB-porten för att ladda det.

Objektnr 631034100

Visningar 57

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 22 maj 21:05

Elektrisk gel Ball Blaster, AEG AKM-47 Splatter Ball Blaster med 20 000 kula

Pris

200 kr

Katioshia

Växjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

392 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?