Beskrivning

Med DYNASTY WARRIORS: Strikeforce kan upp till fyra vänner gå samman online och uppleva Tactical Action-strider på ett helt nytt sätt. Som ett lag kommer spelare att resa till olika städer i hela det kejserliga Kina för att ge sig ut på uppdrag och använda koordinerade angrepp för att erövra tungt beväpnade fästningar och kolossala bestar. Upp till fyra spelare kan delta i kooperativa och konkurrenskraftiga slagfältsaktioner online! Nya uppdrag plus nedladdningsbart tilläggsinnehåll. Onlinespel stöder VS. och Co-op-spel, samt röst- och textchatt. Meng Huo ansluter sig till kaoset som en ny spelbar karaktär.
  • Bli en av historiens största krigare och kämpa som ett lag för att erövra tungt beväpnade fästningar, infiltrera fiendens fästen och mer.
  • Ny luftstrid! Kämpa i luften och på marken! Fiender kommer att använda terrängen och utrymmet på ett smart sätt och attackera från nästan alla håll.
  • Nya "Fury"-transformationer ger karaktärer ännu större övernaturliga förmågor och attacker, inklusive blixtsnabb hastighet och förmågan att flyga.
  • Bygg och modifiera vapen med hjälp av förnödenheter som samlats in under strid. Utrusta din krigare med alla vapen du skapar.
  • SE BILD

Objektnr 616060111

Visningar 165

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

DYNASTY WARRIORS STRIKEFORCE - PLAYSTATION 3 - KOMPLETT

Pris

95 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 817 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?