Beskrivning

Lås upp den högsta nivån av hockeyaggression, snabbhet och skicklighet. NHL 14 samlar den bästa tekniken från EA SPORTS för att leverera den mest autentiska hockeyupplevelsen någonsin. Leverera hits med den banbrytande NHL Collision Physics, byggd av FIFAs revolutionerande Player Impact Engine. Släpp handskarna med den nya Enforcer Engine, som drivs av EA SPORTS Fight Night-teknik. Dingla försvarare med nya One-Touch Dekes och upplev en ny nivå av hastighet och kontroll med den andra säsongen av kritikerrosade True Performance Skating. Enorma träffar, riktiga slagsmål och otrolig fart och skicklighet. Detta är NHL-hockey när den är som bäst, driven av en generation av EA SPORTS-innovationer.
  • NHL Collision Physics – NHL Collision Physics har utvecklats från samma kärnteknologi som driver EA SPORTS FIFAs kritikerrosade Player Impact Engine och introducerar större, mer spännande träffar och verklighetstrogna kollisioner. Ett nytt kontrollschema för vänsterspaken gör det enklare än någonsin att leverera en omvälvande hit.
  • Enforcer Engine - Det finns en kod i hockey, när den är trasig måste du svara. En första för NHL-serien, Fight Night-tekniken ger en ny 3:e persons upplevelse, fysikbaserad punch-inriktning och differentiering av spelarstorlek till varje match, vilket skapar den mest autentiska och elektrifierande upplevelsen hittills.
  • One-Touch Dekes - Känn dig som en superstjärna genom ett nytt, mer lyhört deking-system som endast styrs med vänster spak och en-knapp. Från nybörjare till avancerade spelare, de nya kontrollerna möjliggör snabbare dekes och intuitiva kombinationer, vilket skapar fler drag än någonsin tidigare.
  • Live the Life Mode - Den nya inkarnationen av "Be a Pro" karriärläge, på eller utanför isen, varje beslut du fattar formar ditt arv som idrottare. Interagera med lagkamrater utanför isbanan. Ta del av mediaintervjuer. Varje val du gör kommer att påverka din relation med fans, lagkamrater och ledning, vilket påverkar dina färdigheter och progression.
  • SE BILD

Objektnr 594711912

Visningar 274

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NHL 14 - PLAYSTATION 3 - KOMPLETT

Pris

55 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 854 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?