Beskrivning

PS3

Produktbeskrivning

Mirror's Edge utspelar sig i en på ytan utopisk värld med låg kriminalitet och rena gator, och handlingen kretsar kring en totalitär regering som håller sina medborgare under ständig bevakning. Eftersom all elektronisk kommunikation övervakas måste man använda sig av löpare för att dela privat information. En löpare är en otroligt snabb kurir som springer genom staden och vidarebefordrar dokument.

Du spelar Faith - en föräldralös löpare vars syster hamnat i regeringens klor - som följer den mystiska figuren Mercurys instruktioner.

Mirror's Edge är ett revolutionerande spel i förstapersonsperspektiv som tar fokus från vapen och istället lägger det på karaktärens rörelser. Visst kan Faith hantera en pistol, men det är i spelet mindre viktigt. Det som betyder någonting är istället hur hon springer genom staden och hur hon med styrka och smidighet kastar sig ut från avsatser och mellan kranar och byggnader för att undkomma förföljande regeringsagenter.

Spelets enastående grafik fångar bättre än någonsin den hisnande känslan av att löpa fram över takåsarna. Dessutom finns Runner Vision-funktionen, som framhäver olika avsatser och dörröppningar och gör det möjligt för spelaren att se vart Faith är på väg utan att sakta ned farten.

  • En fängslande historia som utspelar sig i en på ytan utopisk värld styrd av en totalitär regering
  • Med parkourupplägget får spel i förstapersonsperspektiv en helt ny dimension
  • Runner Vision hjälper dig att navigera i stan utan att någonsin behöva sakta ned farten

.................................................................................................

BETALNINGSINFORMATION:
Betalning Inom 5 bankdagar med Swish, PayPal eller till konto i Swedbank. Betalningsanvisning finns i traderas automatiska vinnarmail.

FRAKTINFORMATION:
Skickas med Postnord brev - ej spårbart. Jag ansvarar inte för postens hantering. Önskas spårbar försändelse så kostar det 59:- med Schenker

Samfrakt går att ordna om du vinner flera auktioner, vänta in mitt vinnarmail då Traderas sammanräkning inte funkar.

Objektnr 416719794

Visningar 755

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Mirror's edge - PS3 - Utgången

Pris

69 kr

Rynch

BLEKET, Sverige

5.0

Rynch

Verifierad

Toppsäljare

3 685 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?