Beskrivning

PS3

Produktbeskrivning

Att falla för den här flickan kan vara farligt för din hälsa...

Vincent gillar sin flickvän. Katherine är vacker, smart och framgångsrik. Problemet är att hon börjar prata långsiktigt, något som Vincent har undvikit hela sitt liv. Eftersom romantiska komplikationer är det sista han vill ta itu med, träffar Vincent sina vänner för deras vanliga utekväll. Föga anar han att han är på väg att överrumplas av ett vackert, förföriskt, oemotståndligt godståg med namnet Catherine.

Plötsligt är han bakfull i sängen bredvid den vackraste kvinnan han någonsin har sett, osäker på vad som hände under kvällen innan. Var det bara hångel, undrar han, eller hände något mer allvarligt mellan dem? Ska han berätta för Katherine? Kommer han någonsin att se Catherine igen? Vincent är på väg att upptäcka att snubbla på kärlekstrappan kan förvandlas till ett hemskt, dödligt fall...

Vincents vakande farhågor, tvivel, påtryckningar och växande skuld om engagemang och trohet följer nu honom in i hans drömmar, och manifesteras som fruktansvärt vanställda monster och en tickande klocka.

Spelaren måste navigera Vincent genom tunga moraliska beslut. Precis som i verkligheten är knappt något svart eller vitt. Någon kommer att bli sårad!

Dina drömmars mardröm - Producenten Katsura Hashino, den hyllade regissören av Persona 3 och Persona 4, den berömda karaktärskonstnären Shigenori Soejima och mästarkompositören Shoji Meguro skapar sevärdheter och ljud olikt alla andra.

Lokala versus- och co-op-multiplayer-lägen, tillsammans med topplistor, säkerställer att de många spänningarna och fasorna i att rusa genom vridna banor som kan avnjutas av mer än en spelare.

Produktspecifikationer

Allmänt
Produkt ID BM24AZ
SKU 69623
Titel Catherine (Standard Version) (Import)
Utgivare Atlus
Utgivningsdatum juli 28, 2011

Demografi
Område Engelsk

Ytterligare info
Genre Pussel
Plattform PlayStation 3
Utgåva Standard

............................................................................................................................................

BETALNINGSINFORMATION:
Betalning Inom 5 bankdagar med Swish, PayPal eller till konto i Swedbank. Betalningsanvisning finns i traderas automatiska vinnarmail.

FRAKTINFORMATION:
Skickas med Postnord brev - ej spårbart. Jag ansvarar inte för postens hantering. Önskas spårbar försändelse så kostar det 59:- med Schenker

Samfrakt går att ordna om du vinner flera auktioner, vänta in mitt vinnarmail då Traderas sammanräkning inte funkar.

Objektnr 403614097

Visningar 1 416

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Catherine - PS3 - Utgången

Pris

249 kr

Rynch

BLEKET, Sverige

5.0

Rynch

Verifierad

Toppsäljare

3 685 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?