Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Detta professionella 40W CO2-glaslaserrör används huvudsakligen i lasergraveringsmaskiner, lasermarkeringsmaskiner och laserskärmaskiner. Det är ett tillbehör till en lasermaskin som kan gravera och skära akryl, tyg, läder, bambu, trä och andra material.

700 mm koldioxidlaserröret använder tyska Schoot-urladdningsrör och speciell beläggningsteknik för att förbättra laserrörets prestanda.

-TEMOO-läge

-Hög temperaturbeständighet

-Special beläggningsteknik

-Längre livslängd

Huvuddrag:

- Material av hög kvalitet,
40-watts laserröret är tillverkat av borosilikatglas och är resistent mot höga temperaturer och höga tryck.

-TEMOO-läge,
TEMOO-läget tillämpas på laserskärande rör, vilket ger bättre hög punktkoncentration och hög energitäthet. Utrustad med en utgående spegel är läget ytterligare förbättrat.

-Special beläggningsteknik,
Urladdningsröret använder speciell beläggningsteknik. Beläggningen är en reduktionskatalysator blandad med material som sällsynta jordartsmetaller och guld.

-långvarig,
Laserröret är helt inneslutet för att förhindra att gas diffunderar inuti. Nano-beläggningsteknik används internt för att öka uteffekten och förlänga livslängden. Obs: Efter att ha arbetat i 3-4 timmar bör du pausa i cirka 30 minuter.

- Strömförsörjningen är stabil,
40-watts lasern använder tyska Schoot glasrör. Specialbehandling av urladdningsröret ökar lasereffekten och minskar effektdämpningen.

-Brett utbud av applikationer,
Koldioxidlaserröret är idealiskt för lasergraveringsmaskiner, lasermarkeringsmaskiner, laserskärmaskiner och akrylskärmaskiner, etc.

Produktspecifikationer:

Uteffekt: 40W

Längd: 700mm

Balkdiameter: 2,5 mm

Våglängd: 10,64 mikron

Material: borosilikatglas

Ytterdiameter: 50 mm

Triggerspänning: 20KV

Arbetsspänning: 16KV

Bästa arbetsström: 10-13mA

Bruttovikt: 5,13 kg (11,30 lbs)

Förpackningens mått: 90 x 20 x 16 cm/35,43 x 7,87 x 6,29 tum

Paket innehåll:

1 x 40W 700mm CO2-laserrör

Funktioner och detaljer:

-TEMOO och snabbsvarsläge: Laserröret använder TEMOO-läget, som har hög punktkoncentration och hög energitäthet. Strömförsörjningen använder en flexibel halvbrygga nollströmskopplingskrets, vilket gör att strömförsörjningen kan reagera snabbt och effektivt samarbeta med CO2-laserröret.

-Enportskontroll: lämplig för högnivå- och lågnivåsignaler. Använd TTL-nivåer för att styra start och stopp av lasern. Samtidigt läggs en skyddsbrytare till för att känna av om det finns vatten eller ventilation utanför.

-Lång livslängd: Specialbeläggningsteknik används inuti laserröret, vilket avsevärt förbättrar livslängden. Laserrörets strömförsörjning har en öppen kretsskyddsfunktion för att förhindra skador på laserströmförsörjningen.

- Samarbete: Laserströmförsörjningen och laserröret har bra matchningsprestanda och kan anslutas direkt till lasern; strömförsörjningen kan ge full spelning till CO2-laserns prestanda, förbättra konverteringseffektiviteten och förlänga livslängden för laser.

Objektnr 608626355

Visningar 311

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

40W 700mm CO2-laserrör, TEMOO-läge, speciell beläggningsteknik, lång livslängd

Pris

1 629 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

169 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?