Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt.


Produktbeskrivning:

Magnetisk domkraft i stål, N42-magnet, spakkontakt, omslagshandtag.

Denna lyftmagnet med frigöringshandtag är gjord av superstarka neodymmagneter, idealiska för att lyfta magnetiska material som stålplåtar, block, stavar, cylindrar, etc.

Det kräver ingen elektricitet, så det kan inte bara förbättra din arbetseffektivitet, utan också hjälpa dig att spara energi och arbetskraft.

-660 lb lyftkapacitet

- Robust magnetisk konstruktion

- Säkerhetsmekanism

- flexibel användning

Viktigaste egenskaper:

- välgjorda strukturer,
Lyftmagneter är gjorda av högkvalitativ magnetmetall och belagda med en finish för att motstå korrosion och rost. Hållbar och lång servicetid.

-magnetisk kraft,
N42-magneten med 660 lb lyftkapacitet är perfekt för din arbetsplats. Denna produkt kan säkert lyfta gods som stålplåtar, block eller rundstänger och järnhaltiga material.

- lätt att använda,
Den unika designen på det gummilindade handtaget garanterar din säkerhet när du använder lyftmagneten. Var anti-halk och anti-kollision. En stoppbult håller fast handtaget ordentligt. Den mekaniska spaken är arbetsbesparande och bekväm.

- parameterreferens,
Tjockleken på stålplåten är strikt nödvändig när magnetlyftaren lyfts. Den tillämpliga stålplåttjockleken är: 15-30 mm, och den tillämpliga maximala stålplåtslängden är: 700 mm. Dessutom, när den magnetiska lyftaren absorberar rundstål, är mängden adsorption som genereras cirka 30 % av den för platta arbetsstycken.

- säkerhets instruktioner,
Var noga med att inte använda på kanten av lyftaren eller vertikalt och använd inte på ojämna ytor.

-används i stor utsträckning,
Denna magnetiska lyftare i stål är idealisk för att lyfta stålplåtar, block och andra magnetiska material inom kraft, teknik, transport och gruvdrift.

Produktspecifikationer:

Nominell kapacitet: 660 lbs (300 kg)

Nettovikt: 22 lbs (10 kg)

Arbetstemperatur: <=80°C

Tillämplig stålplåttjocklek: 15-30mm

Tillämplig maximal stålplåtslängd: 700 mm

Totalstorlek: 20,5×8,5×9,5 cm

Paketet innehåller:

1 x värd

1 x sexkantnyckel

1 x engelsk manual

Funktioner och detaljer:

-660 lbs Lyftkapacitet: Denna lyftmagnet rymmer en 660 lbs last. Den är stark nog att absorbera alla typer av stålplåtar. Produktstorlek: 20,5×8,5×9,5 cm. Arbetstemperatur: <=80°C.

- Stark magnetisk konstruktion: Denna magnetiska lyftare i stål är gjord av N42-magneter. Den högeffektiva färgytan är slät och ljus, inte lätt att korrodera och rosta.

-Säkerhetsmekanism: Konstruerad av gummilindade handtag, höghållfasta bygelkrokar och flera fästbultar, förbättrar lyftmagneten avsevärt säkerhet och stabilitet, vilket gör ditt lyftarbete mer bekvämt.

-Flexibel användning: Utformningen av spakrotationsaxeln är bekvämare för att styra magnetlyften. Sväng helt enkelt åt vänster för att slå på suget och höger för att stänga av det. Och säkerhetsbulten kan fixera handtaget exakt.

- Olika användningsområden: Detta är ett utmärkt plåtlyftverktyg för kraft, teknik, transport och gruvdrift. Den är lämplig för att lyfta magnetiska material som stålplåtar, block, stavar och cylindrar.

Lägga märke till:

- Rengör stålplåtens yta före användning för att förhindra att den magnetiska kraften faller.

- När stålplåten lyfts är det förbjudet att stå under stålplåten, och när det inte finns någon stålplåt under magnetlyften, kontrollera inte handtaget.

Objektnr 577626306

Visningar 633

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

300kg last, permanentmagnetlyft i stål, superstark neodymmagnet, nästan helt ny

Pris

1 975 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

168 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?