Beskrivning

Produktbeskrivning:

Krympande och sträckande manuell maskin,

Metallkrympsträckare är designade för att klara de flesta av våra metallformningsjobb i fordon.

Den har starka stålklor som kan böja eller luta 16-gauge aluminium, 18-gauge mjukt stål, 20-gauge rostfritt stål.

Kompositspakar möjliggör enkel formning utan behov av skärning med reducerat tryck, värme eller hammarformning. Gjutjärnskropp för lång livslängd.

- Stabil konstruktion

-God klippförmåga

-Lätt att använda

- Flexibel manuell manövrering

- Liten och bärbar

Huvuddrag:

- krympa och sträcka ut,
Manuella maskiner är utrustade med två härdade käftar, en för indragning och en för spänning, som enkelt byts ut vid behov. Härdade käftar säkerställer lång livslängd och drift av maskinen. Käftarna är ovala för att minska markering av materialet.

- god skärförmåga,
Denna metallkrympbår har kapaciteter upp till 16-gauge aluminium, 18-gauge mjukt stål och 20-gauge rostfritt stål. Tjockleken kan också nå 1,5 mm, och halsdjupet är 2-3/4.” Plåtmaskinen är den idealiska maskinen för att möta dina olika behov.

- Gjutjärnskonstruktion,
Den kraftiga infällbara båren med gjutjärnskropp är stark och hållbar, ökar stabiliteten och säkerheten vid drift och kan garantera den tunga användningen av denna infällbara bår, vilket kommer att spara pengar i det långa loppet.

- Manuell spak,
Det är en handmanövrerad maskin som kräver en handmanövrerad spak för att kontrollera mängden kontraktion eller sträckning, vilket ger en viss flexibilitet och justerbarhet för personligt bruk. Långt handtag, lätt att använda och arbetsbesparande.

- demonteras för förvaring,
Denna plåtformningsmaskin väger endast 13 pund och är lätt och lätt att bära och bära. 2-i-1-design gör att delar kan bytas ut vid behov. När arbetet är klart kan det förvaras var som helst för att spara ännu mer utrymme.

-Brett utbud av applikationer,
Manuella maskiner för krymp- och bårar hanterar de flesta av våra metallformningsjobb för fordon. Den kan böja eller luta aluminium upp till 16 gauge, mjukt stål upp till 18 gauge och rostfritt stål upp till 20 gauge.

Produktspecifikationer:

Kapacitet Aluminium: 16 gauge
Kapacitet mjukt stål: 18 gauge
Kapacitet rostfritt stål: 20 gauge
Mått (L x B x H): 65 x 160 x 140 mm / 2,6 x 6,3 x 5,5 tum
G.W: Cirka 6 kg/13 lb

Paket innehåll:

1 x metallkrympare/bår
2 x käftar
1 x fodral
1 x handtag
1 x Beskrivning

Funktioner och detaljer:

-Dubbla snabbbyteskäftar: Den infällbara båren i metall är utrustad med två härdade käftar, en för indragning och en för förlängning. Basen är förborrad för enkel installation.

-Bra skärförmåga: Denna metallkrympsträckare har kapacitet upp till 16-gauge aluminium, 18-gauge mjukt stål och 20-gauge rostfritt stål.

- Robust konstruktion: Kraftig infällbar bår med gjutjärnskropp, stark och hållbar, ökar stabiliteten och säkerheten vid drift.

-Flexibel manuell drift: Detta är en manuell manövreringsmaskin som kräver manuell driftnivå för att kontrollera mängden krympning eller sträckning, mer flexibel.

-Liten och bärbar: Maskinen väger endast 13 lbs, vilket gör den lätt att bära och bära. Den kompakta designen sparar mer lagringsutrymme.

Objektnr 632508946

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 6 jun 15:11

Bärbar 2-i-1 manuell plåtformningsmaskin, plåtkrympare och bår sats,lättanvänd

Pris

2 195 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

171 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?