Beskrivning

Produktbeskrivning:

5 i 1 värmepressmaskin, 12x15 tum & snabb uppvärmning & effektiv överföring.

Maskinen har ett utsökt utseende och kraftfull prestanda. Den använder den senaste dubbelrörsvärmetekniken och fyrskiktsisoleringstekniken för att förbättra transmissionsprestanda.

Utrustad med kraftfulla dubbla moderkort och exakta temperaturkontrollenheter har stabiliteten förbättrats ytterligare.

Alla nödvändiga tillbehör kommer att tillhandahållas för att säkerställa den snyggaste grafiken på t-shirts, hattar, tallrikar, muggar och mer.

- dubbelrörsvärme

-Uppgraderat skydd mot skållning

- utmärkt design

-Lätt att använda

Huvuddrag:

- enkel digital kontroll,
Den digitala displayen har en integrerad design. Instrumentpanelen och knappfördelningen är intuitiv, och manövreringen är enkel och bekväm.

- dubbelrörsvärme,
Dubbelrörsuppvärmningsdesign, mer enhetlig uppvärmning, bättre överföringskvalitet. Jämfört med enkelrörsuppvärmning är temperaturskillnaden mellan mitten och kanten endast cirka 5 grader Celsius.

- fullgörande av engagemang,
Den non-stick teflonbelagda värmepressplattan i aluminium ger extra skydd till t-shirten från att krullas i kanterna. Två värmebeständiga kuddar förbättrar överföringskvaliteten.

- Effektiv värmeisolering,
Med den senaste fyrskiktsisoleringstekniken, när arbetstemperaturen når 210 grader Celsius, är yttemperaturen på den nya värmepressen endast cirka 40 grader Celsius.

- kraftfullt moderkort,
Dubbla moderkortsdesign, stark och svag elseparation. Genom att använda två tyristorer för att kontrollera temperaturen är noggrannheten mindre än 5 grader Celsius. Följ UL-säkerhetsstandarder, inställningar för kretsreläsäkring.

- flera applikationer,
Denna 5-i-1 termoskrivare kommer med en mängd olika tillbehör, inklusive en flatbäddspress, en keps/hatpress, en muggpress och två flatbäddspressar. Perfekt för att överföra grafik till t-shirts, hattar, muggar, tallrikar och andra platta föremål.

Produktspecifikationer:

Märkeffekt: 1000W

Märkspänning: 220V

Märkfrekvens: 50Hz

Kabellängd: 1,5M

Maximal temperatur: 200 grader Celsius / 392 grader Fahrenheit

Överföringsstorlek: 12" x 15" (38X30cm)

Keps/hattpress: 6" x 3" (böjd)

Kopppress: 3"-3,5" diameter (11OZ)

Platt #1: 5" max diameter

Plattpress #2: Maximal diameter 6"

Muggvärmepresseffekt: 280W

Flasklock värmepress maskin effekt: 150W

Produktstorlek: 43×39×35 cm

Bruttovikt: 22,28 kg (49,11 lbs)

Paketets mått: 69 x 47 x 44 cm/27,16 x 18,50 x 17,32 tum

Paket innehåll:

1 x kapsylpressmaskin

1 x kopppress

2 x skiva

1 x skiftnyckel

1 x nätsladd

1 x bruksanvisning

1 par handskar

1 x Avtagbar silikondyna och bomullsdyna

1 x Färdigmonterad maskin med plåtpress

Funktioner och detaljer:

-Dubbelrörsuppvärmning: Till skillnad från vanlig enkelrörsuppvärmning använder denna värmepress den senaste dubbelrörsuppvärmningstekniken. Temperaturskillnaden mellan mitten och kanten är bara cirka 5 grader Celsius. Öka temperaturkonsistensen med upp till 50 % för jämnare uppvärmning och bättre skjorttryck.

-Uppgraderat skydd mot skållning: Genom att använda fyrskiktsisoleringsteknik, när arbetstemperaturen når 210 grader Celsius, är yttemperaturen endast cirka 40 grader Celsius. Skaltemperaturen på traditionella maskiner kan nå 70-100 grader Celsius.

-Utmärkt design: Mycket uppmärksamhet har ägnats åt de professionella detaljerna i 15x12 värmepressen, såsom aluminiumlegeringsplattan, silikonknappar, smidigt sugfäste, ryggstöd i aluminiumlegering och mer.

-Lätt att använda: den integrerade designen av den digitala displayen är enklare och mer intuitiv. Prydligt fördelad display och tangentbord, lätt att använda. Du kan justera det efter behov.

-5 i 1 värmepress: Den multifunktionella värmepressen kan användas för kepsar, hattar, t-shirts, muggar, tallrikar etc., vilket sparar kostnader och minskar processen. Innovationen av ny teknik har gett bättre överföringskvalitet och effekt.

Objektnr 631865191

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 31 maj 16:55

12x15 tum 5 i 1 digital värmepressmaskin, dubbelrörsvärme, lätt att använda

Pris

4 975 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

170 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?