Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är 99,9% ny!!)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt.


Produktbeskrivning:

1 kg roterande smyckeskopp,

Denna roterande trumma är lätt att använda och ger en utmärkt finish för stenar, stenar, mynt, rena patroner, polerad mässing och mer.

Den har en genomskinlig cylinder med låsspaksstängning. Den är perfekt för studior och små smyckesprojekt som polering av guld- och silversmycken.

-Tåligt och pålitligt material

- Kraftfull prestanda

-Flexibel justering

-Humaniserad design

upprätthålla:

1: När polervätskan stänker på maskinen bör den torkas av i tid för att undvika skador på maskinen.
2: Rengör maskinen med en trasa efter användning.
3: Polercylindern ska vara i linje med de två axlarna för att förhindra att polercylindern kastas ut ur spåret.

Huvuddrag:

- Premium polerade fat,
Pipan är facetterad och tillverkad av tuff polykarbonat som är läcksäker och inte kommer att korrodera för längre livslängd.

-Hög kapacitet,
Till skillnad från vissa små polerhinkar för smycken, har produkten en lastkapacitet på 1 kg/2,2 lbs, vilket fullt ut kan möta dagliga behov. Flera smycken kan tvättas tillsammans utan problem.

- multifunktionell panel,
Smyckespoleringsmaskinen har tvåvägsrotation, 5 hastigheter och en 10-60 minuters timer. Olika material bestämmer olika arbetstider och hastigheter.

- Dra åt spännet,
Den tight-lock designen ger en bra tätning och förhindrar maskinläckage under drift. Det kan undvika oavsiktlig skada och ge dig tillräckligt med skydd.

- halkskyddade gummikuddar,
Den slitstarka gummikudden har fördelarna med halkskydd och stötsäker. Stålbasen i botten är stabilare.

-Brett utbud av applikationer,
Smyckespoleringsmaskin kan användas för ytpolering, fasning, trimning, rostborttagning, grovbearbetning, precisionspolering, borttagning av svarta fläckar och finslipning. Perfekt för studior och små smyckesprojekt.

Produktspecifikationer:

Spänning: 220V

Effekt: 45W

Kapacitet: 1 liter/0,26 gallon

Lastkapacitet: 1 kg/2,2 lbs

Bländare: 3,15 tum

Dimensioner för glasfat: 6" x 6"

Vikt: 3,3 lbs

Paketets mått: 23 x 17,5 x 23 cm / 9,05 x 6,89 x 9,05 tum

Vikt: 6kg

Paket innehåll:

1 x Polerbas

1 x poleringsöppning

1 x kedja

1 x tätningsring

1x LB polerpärlor

Funktioner och detaljer:

-HÅLLBAR OCH PÅLITLIGT MATERIAL: 1 kg svängbar kopp gjord av tuff polykarbonat för läckagesäker och lång livslängd. Trumstorlek: F14 cm x 15 cm, maximal arbetskapacitet: 1KG, effekt: 45W.

-Kraftfull prestanda: Använd principen om centrifugalrörelse, högeffektiv polering, förbättra arbetseffektiviteten 5 till 10 gånger. Denna smyckeglas använder järn- eller stålkulor för att arbeta på arbetsstyckets yta. Denna roterande trumma kan förbättra arbetsstyckets specifikationsnoggrannhet och geometri och göra arbetsstyckets yta slät och glänsande.

- FLEXIBEL JUSTERING: Smyckespolerglas med tvåvägsrotation och 5 hastigheter och timer från 10-60 minuter. Arbetstid och hastighet kan justeras efter olika material och olika ytkrav.

-Användarvänlig design: Det tätt utformade spännet har bra lufttäthet, bekymmersfritt. Botten på smyckesglasmaskinen har en slitstark gummikudde: halkfri, stabil och stötsäker.

- Olika applikationer: Idealisk för smycken, stål, järn, koppar, zink, aluminium, magnesiumlegeringsmaterial som ytpolering, fasning, trimning, grovbearbetning, precisionspolering, borttagning av svarta fläckar och finslipning.

Objektnr 568690332

Visningar 1 093

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

45W 1 kg roterande trumma ytpolerare, smyckespolerare, med polerpärlor

Pris

1 122 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

171 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?