Beskrivning

Produktbeskrivning:

Denna 400W borstlösa spindelmotorsats är en professionell tillbehörssats för gravyrmaskiner, med minskad friktion, lågt ljud och lång livslängd.

Verktyget har flera skyddskraftkällor och tre hastighetsregleringslägen och används i stor utsträckning i svarvar, fräsmaskiner, lastbilskranar, pumpar, transportörer, etc.

-Enastående prestation

- Högkvalitativ spindelmotor

- Hastighetskontroll strömförsörjning

- Hållbar spindelklämma

Huvuddrag:

- lågt ljud och smidig drift,
Den borstlösa motorn har låg friktion, lågt slitage och lågt ljud under drift, vilket har utmärkta fördelar för utrustningens stabilitet.

-400W borstlös spindel,
Denna 400W borstlösa spindel är utrustad med forcerad luftkylning för utmärkt kylningsprestanda. Snabb hastighet, hög precision, spindelhastighet upp till 12000r/min, repeterbarhet 0,01-0,03 mm.

- Flera skydds strömförsörjning,
Strömförsörjningen har överspännings-, överbelastnings- och DC-utgångsströmkortslutningsskyddsfunktioner, vilket är bekvämt för motorns stabilitet och säkerhet.

- Tre felsökningsmetoder,
Det finns tre felsökningsmetoder: panelpotentiometer, 0-5V analog spänning och PWM-hastighetsreglering (MACH3-kontroll). Den har även F/R Rotation, Soft Shift-funktion och EN-funktion för att ge dig enkel och snabb kontroll.

- klämmor av aluminiumgöt,
Den ytbehandlade klämman är gjord av aluminiummaterial, som är lätt i vikt och lätt att installera, ta bort och använda.

-Brett utbud av applikationer,
Denna borstlösa spindelsats är ett idealiskt verktyg för små apparater, träsnideri PCB-borrning, elverktyg, svarvar, fräsmaskiner, bilkranar, gravering av PCB, akryl, borrning och mer.

Produktspecifikationer:

Arbetsspänning: 48V DC
Hastighet: 12000 rpm
Effekt: 400W
Vridmoment: 530 mN.m
Isolationsresistans: >2 megohm
Effektspecifikation: 600W
Dielektrisk styrka: 400V
Diameter: 57 mm (2,24 tum)
Axelchucklängd: 43 mm (1,69 tum)
Diameter på axeluppsamlingsfästet: 16 mm (0,63 tum)
Upprepningsnoggrannhet: 0,01 - 0,03 mm
ER11-samling: 3,175 mm (0,125 tum)
Paketets mått (L x B x H): 25 x 15 x 10 cm (10'' x 6'' x 4'')
Bruttovikt: 5 kg (11 lbs)

Paket innehåll:

1 x borstlös fräsmotor 0,4KW DC frässpindel
1 x BLDC varvtalsregulator slutsteg
1 x 48V 10A switchande strömförsörjning 600W specifikation
1 x monteringsfäste och skruvar

Funktioner och detaljer:

-Utmärkt prestanda: spindelmotorsatsen har lågt ljud, lite störningar och lång livslängd. Dess motor är en borstlös motor som inte genererar borstgnistor när motorn är igång, vilket avsevärt minskar gnistinterferensen för långdistansradioutrustning.

-Högkvalitativ spindelmotor: Högkvalitativ spindelmotor med luftkyld fläkt och ER11-chuck säkerställer smidig drift. Arbetsspänning: 48VDC; hastighet: 12000r/min; effekt: 400W; vridmoment: 530 mN.m; isolationsresistans: >2 megohm.

-Strömförsörjning med justerbar hastighet: Hastighetsstyrenheten använder löstagbar panel och liknande hastighets-/strömteknik med sluten slinga med flera skydd, som har utmärkt prestanda och stark säkerhet. Dessutom är tre hastighetsjusteringsmetoder utformade för att möta dina olika arbetsförhållanden.

- Hållbar spindelklämma: Klämman för den borstlösa spindelmotorn är gjord av högkvalitativt gjutet aluminium, vilket är starkt och hållbart. Och ytan är färdig för bättre jämnhet. Att fästa spindeln är effektivt.

-Bred applikation: Den borstlösa spindelmotorsatsen är ett tillbehör för DIY gravyrmaskin. Verktyget används också i stor utsträckning i små apparater, elverktyg, vattenpumpar, fläktkontrollsystem, svarvar, slipmaskiner, lastbilskranar, pumpar, transportörer, etc.

Objektnr 631849930

Visningar 52

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 31 maj 14:47

400W 12000RPM 530 mN.m borstlös spindelmotorsats, 3 felsökningssätt,smidig drift

Pris

2 395 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?