Beskrivning

Produktbeskrivning:

Denna 15-tons hydrauliska växeldragare är gjord av högkvalitativt stål och har en lastkapacitet på 15 ton för exceptionell prestanda.

Du kan manövrera avdragaren med två eller tre käftar horisontellt eller vertikalt för att dra nav, flänsar, kugghjul, lager och mer.

-Tåligt material

-Justerbara käftar

- Tvåvägsdrift

- Humaniserad design

Huvuddrag:

-45# stålkonstruktion,
Den hydrauliska avdragaren är gjord av högkvalitativt 45# stål, med en lastkapacitet på 15 ton, hög hårdhet och utmärkt prestanda.

- två och tre klor justerbara,
Avdragarens två eller tre klor kan fritt bytas ut för att passa olika arbetsförhållanden. Och den kan även justeras från högt till lågt efter behov, med ett 360-graders roterande pumphuvud.

- vertikal och horisontell drift,
Kugghjulsavdragare har både vertikal och horisontell drift och är designade för att möta dina olika krav med 0-7" (0-180 mm) räckvidd och 4"-12" (100-300 mm) räckvidd.

- Genomtänkta detaljer,
Säkerhetsventil för att undvika överbelastning. Fingerborgen är avtagbar och slitstark. Kolvstången driver spaken för att röra sig mjukt framåt. Det rörliga handtaget med förtjockad gummihylsa är bekväm att hålla i.

- Struktur med tre klor,
Avsmalnande käftdesign för bättre åtkomst till trånga utrymmen. Dessutom säkerställer konstruktionen med tre käftar en jämn lastfördelning utan skador på dina föremål.

-Brett utbud av applikationer,
Du kan applicera denna remskivaborttagare på vilken maskin som helst med lager, remskivor, motorer, växlar och mer. Denna enhet är perfekt för bilreparationer i garaget eller bilverkstaden.

Produktspecifikationer:

Maximal kapacitet: 15 ton / 33069 lbs
Käftar: 2 eller 3 justerbara
Axelväg: 50 mm
Min/Max intervall: 0 - 7" / 0 - 180 mm
Min/Max spridning: 4" - 12" / 100 - 300 mm
Bruttovikt: 26,4 lbs/12 kg
Handtagslängd: 41,9 cm
Objektets höjd: 47,8 cm
Förpackningsmått (L x B x H): 17,3" x 12,6" x 4,7" / 44 x 32 x 12 cm

Paket innehåll:

1 x hydraulisk avdragare
1 x handtag
1 x 2/3 bendragarok
3 x käftar
6 x kedjeplattor
6 x skruvsats

Funktioner och detaljer:

-Tåligt material: Den hydrauliska växeldragaren är gjord av kraftigt smidd stål för hög hållfasthet och inget oljeläckage. Den är mycket stark, har en maximal kapacitet på 15 ton (33069 lbs) och en lång livslängd.

-Justerbara käftar: Du kan installera två eller tre käftar och justera höjden efter dina behov. Dessutom kan den hydrauliska lageravdragarens pumphuvud rotera 360 grader för enkel hantering och användning av verktyget.

- Tvåvägsdrift: Den 15-tons hydrauliska växeldragaren kan manövreras horisontellt eller vertikalt, oavsett platsbegränsningar. Den har 2" (50 mm) axelrörelse, en maximal räckvidd på 7" (180 mm) och en maximal räckvidd på 12" (300 mm).

-Humaniserad design: Utrustad med säkerhetstryckavlastningsventil, kolvstång, avtagbar fingerborg, rörligt handtag, den hydrauliska rattdragaren har fördelarna med kompakt struktur och flexibelt arbete. Trekäftsstruktur, enhetlig lastfördelning, pålitlig fastspänning och koncentrisk dragning. Trekäftsdragaren drar jämnt och skyddar växlarna.

-Olika scenarier: Den hydrauliska avdragarsatsen är ett idealiskt verktyg för att dra nav, flänsar, kugghjul, remskivor, svänghjul, lagerchuckar från axlar. Används ofta i bilverkstäder, maskinfabriker, reparationsverkstäder etc.

Objektnr 628761668

Visningar 108

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 20:25

15ton hydraulisk växeldragare, justerbara käftar, dubbelriktad drift,brettanvänd

Såld för

1 500 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?