Beskrivning

14 Dagars öppet köp

Kvitto + 90 dagars garanti

(BEGAGNAD HP Zbook G5 i gott skick)

HP ZBook Studio G5 är en kraftfull bärbar arbetsstation som är designad för krävande arbetsbelastningar inom grafik, design och teknik. Den är utrustad med en Intel Core i7-8750H-processor, som är en högpresterande CPU från Intels åttonde generation av Core-processorer. Denna processor har sex kärnor och kan köra upp till tolv trådar samtidigt med hjälp av Hyper-Threading-tekniken, vilket gör den kapabel att hantera krävande uppgifter som rendering, videoredigering och andra datorintensiva applikationer. HP ZBook Studio G5 är ett populärt val för professionella användare som behöver en pålitlig och kraftfull arbetsstation för sina uppgifter.

*HPs Laddare Medföljer

*Batteri är helt ny oanvänd.
______

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

.Modell: HP ZBOOK STUDIO G5

.intel ® Core i7-8750H Processor 2.20 up to 4.0 GHz maximum Turbo Boost frequency GHz 6 Kärnor 12 Trådar

.15'5 Full HD IPS (1366*768) LED

.Grafik 1: Nvidia Quatro P1000- 4 GB

.intel UHD Grafik 630

.32 GB Ram DRR4

.500 GB SSD

.HD webbkamera

.Bluetooth

.Svensk Tangentbord

.Numerisk Tangentbord

.Bakgrund belyst tangentbord

.WI-FI 5G

Windows® 11 PRO 64bit

______

Externa Anslutningar:

USB 2 ST

USB-C 2 ST

HDMI

Ethernet ingång

Minneskort Plats
______

När vi pratar om prestanda hos en dator, speciellt en arbetsstation som HP ZBook Studio G5 med en Intel Core i7-8750H-processor, finns det flera faktorer att överväga:

Processor (CPU): Intel Core i7-8750H är en kraftfull processor med sex fysiska kärnor och tolv trådar tack vare Hyper-Threading-tekniken. Detta innebär att den kan utföra flera uppgifter samtidigt och hantera multitrådade applikationer effektivt. Processorns basfrekvens är vanligtvis 2,2 GHz, men den kan nå upp till 4,1 GHz med Turbo Boost-tekniken vid behov för att leverera extra prestanda när det behövs.

Grafik (GPU): HP ZBook Studio G5 är utrustad med dedikerad grafik i form av NVIDIA Quadro P1000 eller P2000, beroende på konfigurationen. Dessa grafikkort är optimerade för professionella arbetsbelastningar som 3D-modellering, CAD-design, och videoredigering. De erbjuder snabbare renderingstider och bättre prestanda jämfört med integrerad grafik.

Minne (RAM): Mängden RAM påverkar systemets förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt. HP ZBook Studio G5 kan konfigureras med upp till 64 GB DDR4 RAM, vilket ger tillräckligt med minne för att hantera krävande applikationer och arbetsbelastningar utan att uppleva flaskhalsar.

Lagringsutrymme (SSD): Snabb lagring är viktigt för att snabbt kunna ladda program och filer. HP ZBook Studio G5 stöder NVMe PCIe SSD-enheter, vilket ger blixtsnabb läs- och skrivhastighet jämfört med traditionella hårddiskar eller SATA SSD-enheter. Detta resulterar i snabbare uppstartstider, kortare laddningstider för applikationer och snabbare filåtkomst.

Kylning och termisk design: Eftersom HP ZBook Studio G5 är en kraftfull arbetsstation är en effektiv kylning och termisk design avgörande för att bibehålla prestanda under långa arbetspass och tunga belastningar. HP:s avancerade kylsystem och konstruktion hjälper till att hålla temperaturen på en optimal nivå och förhindrar överhettning, vilket kan leda till prestandaproblem och försämrad hårdvaru livslängd.

Sammanfattningsvis erbjuder HP ZBook Studio G5 en kombination av kraftfulla komponenter, inklusive en snabb processor, dedikerad grafik, generöst med minne och snabb lagring, vilket gör den till en utmärkt arbetsstation för professionella användare som kräver hög prestanda och tillförlitlighet för sina arbetsbelastningar.

Objektnr 629248606

Visningar 443

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 22:05

HP ZBOOK STUDIO G5: i7-8750H/32 RAM/500 SSD/15'5''

Såld för

5 200 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

TanisElektronikAB

Stockholm, Sverige

4.8

TanisElektronikAB

Företag

Toppsäljare

498 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?